Un jove de Lleida ha denunciat la cambrera d'un bar del carrer Vallcalent per un suposat atac homòfob a l'establiment. La cambrera hauria increpat una parella gai asseguda a l'establiment i després va barallar-se amb un testimoni que li hauria retret la seva actuació. 

Denuncien un atac homòfob en un bar de Lleida

Segons ha avançat el diari Segre i confirmat els Mossos d'Esquadra, els fets són del 14 d'agost i la denunciada ja ha estat jutjada per lesions lleus arran de l'agressió.

Segons la denuncia, la cambrera hauria increpat una parella homosexual que estava a la terrassa de l'establiment quan la víctima, que passava per allà, li hauria retret l'actitud.

Després de discutir la cambrera i el testimoni del presumpte atac homòfob, el denunciant li va llençar a ella unes olives que hi havia a la barra i la cambrera s'hi va tornar llençant-li una gerra d'aigua bullint que li hauria provocat les ferides lleus. 

Per contra, no obstant això, segons els Mossos d'Esquadra, la parella gai increpada per la cambrera no ha posat cap denuncia.

Sis joves arrestats per una nova pallissa homòfoba a Jaén

Agents de la Policia Nacional han detingut a Jaén sis joves com a presumptes autors d'agredir física i verbal a un home, fins i tot orinant sobre ell, suposadament per la seva condició sexual.

La víctima, segons informa la Policia en un comunicat, havia acudit en la inauguració d'un nou pub de la ciutat. Després de prendre una copa es va dirigir fins al seu domicili, relata Efe.

Detenido / Europa Press

Detenido / Europa Press

Una vegada allà va sortir al carrer per comprar gel i va topar amb un jove a qui va preguntar si sabia on podria comprar el que buscava. Aquest li va dir que no calia que en comprés a cap botiga ja que en una plaça veïna hi havia un grup de joves consumint alcohol. Li va recomanar que portés un got allí i que el grup de joves li donaria el gel. 

Així ho va fer. Va desplaçar-se fins on era el grup i va prendre una copa amb ells.

En un moment determinat la víctima va ser increpat per un dels joves amb paraules grolleres i comentaris íntims. La resta del grup també va cridar-lo i insultar-lo al·ludint a la seva condició sexual.

Posteriorment els joves van treure la camisa a la víctima i el van llançar a una font. L'home va impactar amb l'esquena contra la font, fet que podria complicar la seva situació física en patir prèviament problemes d'esquena.

Quan la víctima va aconseguir sortir de la font els ara arrestats li van llançar begudes i fins i tot van arribar a orinar sobre ell.

Els investigadors van obtenir diferents testimonis i nombroses proves per identificar i detenir els autors, que han estat presentats davant de l'autoritat judicial que va decretar una ordre d'allunyament emparant la víctima.