La Rina era una noia de 23 anys que feia cinema per a adults i que ha estat assassinada. Feia gairebé un mes que havia desaparegut al Japó i han trobat el seu cadàver despullat i lligat en un arbre. El seu cos s'estava descomponent, ja que feia dues setmanes que l'havien matat. La Policia ha detingut un home com a presumpte autor del segrest i del crim.

La Rina Arano va desaparèixer en estranyes circumstàncies el 5 de juny. Els seus familiars van denunciar-ho tot a la Policia del Japó, ja que sospitaven que havia estat víctima d'una desaparició forçada, ja que no tenia cap motiu per marxar sense deixar rastre.

Hiroyuki Sanpei és el presumpte assassí de la Rina

La Policia va obrir una investigació per localitzar-la i saber què li havia passat. Segons explica el The Japan Times, Hiroyuki Sanpei, el presumpte assassí, va conèixer la víctima per xarxes socials i, després d'intercanviar missatges, van quedar per veure's en persona.

Les càmeres graven el cotxe de l'assassí molt a prop d'on han trobat el cadàver

Les càmeres de seguretat van captar com Hiroyuki Sanpai intentava portar a la força la Rina a casa seva. Després, van veure el seu cotxe per un camí de bosc molt a prop d'on van trobar el cadàver de la jove de 23 anys.

Rina Arano / Redes sociales
Rina Arano era una actriu de cinema per a adults que ha estat assassinada al Japó / Xarxes socials

Lligada en un arbre, despullada i morta des de fa dues setmanes

El seu cos ha estat trobat lligat en un arbre i completament despullat. Estava en avançat estat de descomposició, ja que fa, com a mínim, dues setmanes que ha estat assassinada. En una primera autòpsia s'ha determinat que tenia una fractura al coll, que és compatible amb un estrangulament, però se li ha de fer un segon informe forense per esclarir les causes de la seva mort.

A l'espera de passar a disposició judicial

No obstant això, la hipòtesi principal és que Hiroyuki Sanpai és el responsable tant del segrest com de l'assassinat i està a l'espera de passar a disposició judicial per saber si queda en llibertat amb càrrecs o si entra a la presó de manera provisional.