S'ha aixecat el secret de sumari del crim del Samuel, un jove gai que va ser assassinat a la Corunya fa un mes. Han sortit a la llum tots els detalls del cas com, per exemple, la reunió que van fer els agressors després d'apallissar-lo.

Maten a Samuel Luiz a la Corunya

Aquest dimarts fa un mes que van matar el Samuel Luiz, un noi de la Corunya i, aquesta setmana, també s'ha aixecat el secret de sumari d'aquest cas, que ha permès tenir més detalls sobre com van succeir els fets.

El crim va tenir lloc a l'avinguda de Buenos Aires de la Corunya i tot va començar per un malentès dels agressors: es pensaven que el Samuel i la seva amiga els estaven gravant amb el mòbil i quan el jove els va voler donar explicacions, el van començar a pegar, però un home que hi havia per la zona va aconseguir evitar que l'agressió anés a més.

Això va ser durant pocs minuts, ja que al cap d'una estona, va venir un grup de joves, amics de la parella amb qui havien tingut la "discussió" pel mòbil, que el van començar a apallissar fins a deixar-lo greument ferit i, al cap de poc, va acabar morint.

Li van pegar durant 15 minuts fins a matar-lo

Els assassins del Samuel el van estar perseguint 250 metres mentre ell fugia, intentant-se protegir i, el van estar pegant 15 minuts seguits fins que va perdre la consciència. Després dels fets, els agressors van marxar corrents per evitar ser identificats per la Policia.

Geolocalitzen els assassins gràcies als seus mòbils

Al cap d'una hora i mitja, es van tornar a reunir en un parc de la ciutat per comentar els fets, una reunió que va ser clau per aconseguir identificar-los, ja que els policies, gràcies a la geolocalització dels seus mòbils, van poder saber qui eren, explica El Español.

Els presumptes assassins el van immobilitzar col·locant-li un braç al coll fins que, finalment, van aconseguir tirar a terra. Un altre dels implicats es va posar a sobre seu immobilitzant-lo de nou i seguint-lo pegant. També el van apallissar amb una ampolla, que conté restes d'ADN de dos dels agressors.

El joven asesinado Samuel Luiz / Facebook

Aixequen el secret de sumari del cas de Samuel Luiz, un jove gai assassinat a la Corunya / Facebook

Tres dels assassins a la presó de manera provisional i preventiva

Gràcies a les proves d'ADN, les càmeres de seguretat i les declaracions dels testimonis, van poder detenir als sis presumptes autors dels fets: dos d'ells són menors d'edat i estan internats, altres tres estan a la presó i l'última implicada, la nòvia d'un dels presumptes homicides, està en llibertat provisional.

Acusats d'un delicte d'assassinat i d'un altre en grau de temptativa

Se’ls acusa de ser els autors d'un delicte d'assassinat i d'un altre d'assassinat en grau de temptativa, ja que també van pegar a l'home que va intentar evitar la brutal agressió al Samuel. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.