Demanen noves proves d'ADN de la roba de les nenes assassinades al triple crim d'Alcàsser (València). Gairebé 30 anys després del crim, es continua investigant el segrest, violació i mort d'aquestes adolescents de 14 i 15 anys. En aquest cas, volen que s'analitzi la roba que portaven el dia que les van matar i la moqueta que envoltava els cossos de les víctimes. Es tracta d'una nova prova per corroborar que Antonio Anglès va participar en els fets.

L'Associació Laxshmi forma part de l'acusació popular del cas Alcàsser i ha demanat que es facin noves proves a tres peces de roba que portaven les nenes el dia que van ser assassinades, un llençol, dos trossos de carrosseria i fusta, fibres del matalàs i de la moqueta que envoltava els cadàvers de les tres víctimes, explica el diari valencià Las Provincias.

Volen corroborar que Antonio Anglés va participar en el crim

Aquesta petició, que s'ha fet al jutjat d'instrucció d'Alzira, servirà per corroborar que Antonio Anglés era al lloc dels fets i que les va agredir sexualment abans de matar-les. De fet, a les moquetes, que van ser analitzades anteriorment, van trobar restes de semen. 

Així doncs, les noves proves d'ADN seran clau per confirmar la participació d'Antonio Anglés en l'assassinat que va commocionar la societat espanyola de la dècada dels 90. Es tracta d'unes proves que, fa 30 anys no existien i que, amb la tecnologia actual, podrien ajudar a esclarir els fets.

És un dels fugitius més buscats per la Interpol

A ulls de la justícia, Antonio Anglés va participar activament en l'assassinat, però mai ha pogut ser jutjat, ja que es va fugar després del triple crim i s'ha convertit en un dels homes més buscats de la Interpol. Miguel Ricart, va ser declarat culpable del crim i, després de passar 21 anys a la presó, ja està en llibertat.

Busquen una tercera persona que va participar en el triple crim d'Alcàsser

No obstant això, segons la sentència, Antonio Anglés i Miguel Ricart no van actuar sols. Ho van fer amb l'ajuda d'una tercera persona que encara no ha estat identificada. Actualment, s'estan analitzant mostres del cotxe on van ser segrestades per veure si troben alguna pista que ajudi a esclarir els fets.

La Míriam, la Toñi i la Desirée, tres adolescents de 14 i 15 anys i veïnes d'Alcàsser, van desaparèixer en estranyes circumstàncies el 1992 quan estaven fent autoestop a Picassent (València). Dos mesos després, el gener del 1993, van trobar els seus cadàvers amb signes evidents d'haver patit una mort violenta en una zona de difícil accés al paratge de la Romana, a Tous, a 40 quilòmetres d'on van desaparèixer. 

La Interpol demana col·laboració ciutadana per trobar l'assassí de les nenes d'Alcàsser

Aquestes tres nenes van ser segrestades, violades i assassinades d'un tret al cap i es va convertir en l'assassinat més mediàtic de fa 30 anys que, a hores d'ara, encara no s'ha resolt. Qualsevol persona que tingui alguna pista sobre Antonio Anglés, que immediatament es posi en contacte amb la Policia, ja que fa uns mesos van tornar a demanar col·laboració ciutadana per trobar-lo com més aviat millor.