El camp de futbol Camí del Mig de Mataró, al barri de Cerdanyola, ha estat escenari d'un robatori violent que ha acabat amb les instal·lacions destrossades i el club que les ocupa, la Unión Deportiva Mataronesa, que aquesta temporada juga a 3a Catalana grup 6, sense els trofeus que guardava a les seves oficines. Els fets van tenir lloc la matinada de dissabte a diumenge, en l'últim dia del 2023, quan uns lladres van accedir a l'equipament municipal forçant-ne l'accés i trencant el reixat que hi ha a les finestres de l'edifici on s'ubiquen les oficines.

Els assaltants, tal com detalla Capgrós, van provocar diverses destrosses als despatxos i a les oficines del club, trencant diverses prestatgeries i ocasionant multitud de desperfectes. A més, amb això no en van tenir prou i també es van endur els trofeus de l'entitat. S'ha obert una investigació per esclarir qui hi ha darrere d'aquest assalt, com també s'investiga els diversos que s'han produït en instal·lacions esportives de Mataró en els darrers mesos. El del camp Camí del Mig se suma a la desena d'assalts que s'han produït al camp del carrer Galícia o al camp del Centenari, on uns lladres es van endur una assecadora, televisors, ordinadors, projectors i roba i material esportiu del CE Mataró.

Les instal·lacions esportives, objectiu dels lladres

El cas de Mataró no és l'únic. Els robatoris en instal·lacions esportives s'estenen per tot Catalunya. El CE Sabadell, el tercer club català amb més temporades a Primera Divisió després de Barça i Espanyol, ha vist com en els darrers mesos diversos lladres han assaltat de nit el bar de l'estadi de la Nova Creu Alta. D'altra banda, els Mossos d'Esquadra també investiguen diversos robatoris en camps de futbol de les demarcacions de Lleida i Girona on uns lladres, aprofitant entrenaments o partits, es colen als vestidors per saquejar els telèfons mòbils dels jugadors.