Els assalts als camps de futbol també han arribat a Lleida. Després que se'n denunciessin diversos casos a la demarcació de Girona, durant les últimes setmanes, diversos clubs de les comarques de Ponent també han vist com uns lladres es colaven als vestidors mentre els jugadors estaven entrenant i arreplegaven amb tots els telèfons mòbils que podien. El Balaguer, l'Atlètic Segre, el Club Esportiu Pla d'Urgell i el Mig Segrià n'han estat víctimes i els Mossos d'Esquadra ja estan investigant si els assaltants són els mateixos en tots els casos i si podrien haver comès més robatoris similars.

Es colen als vestidors quan els jugadors estan entrenant

L'últim robatori d'aquestes característiques a les comarques de Lleida va tenir lloc el passat dissabte, tal com apunta el diari Segre, quan un o més individus van entrar al vestidor visitant del camp de futbol de l'Atlètic Segre, al barri de Cappont de Lleida, aprofitant que s'estava disputant un partit a nivell cadet contra l'Agramunt. De l'interior de l'equipament, al qual van accedir forçant la porta, es van endur diversos objectes, especialment telèfons mòbils

El dia anterior, divendres, havien entrat als vestidors del camp de futbol de Balaguer aprofitant que els jugadors del primer equip hi estaven entrenant. Els lladres es van poder endur una quinzena de telèfons mòbils, carteres i una motxilla on van guardar tots els objectes robats. En aquest cas, les càmeres de seguretat de la instal·lació van gravar un assaltant que portava una gorra, tal com ha apuntat el president del CF Balaguer, Jaume Estrada.

Només 24 hores abans, dijous, ja havien entrat a robar al camp de futbol municipal del Poul, una de les instal·lacions que fa servir el Club Esportiu Pla d'Urgell. En aquesta ocasió, els lladres es van endur nou mòbils aprofitant que les portes dels vestidors no estaven tancades amb clau mentre els nens de 12 i 13 anys entrenaven. Dies abans, a Torrefarrera, un lladre es va emportar tots els mòbils del vestidor de jugadors del Mig Segrià. Les càmeres de seguretat van gravar l'assaltant, un noi amb caputxa i auriculars a qui el president del CF Torrefarrera, club amb qui comparteix espai, havia vist poc abans rondant pels voltants dels vestidors.

Assalts en camps de futbol arreu de Catalunya

L'onada de robatoris en vestidors de camps de futbol a Lleida no és un fet puntual. Des del passat mes de setembre, se n'han detectat, com a mínim, en una desena de províncies de tot Espanya. A Catalunya, els Mossos d'Esquadra també investiguen uns robatoris d'aquestes característiques que en les últimes setmanes han tingut lloc en diverses instal·lacions esportives del Baix Empordà de les quals es van endur diversos telèfons mòbils. Alguns d'aquests, segons els GPS, es van detectar al Marroc.