Rebenten les portes dels vestidors dels camps de futbol mentre els jugadors estan entrenant, regiren els seus objectes personals, agafen els telèfons mòbils i fugen sense deixar rastre. Així actuen uns lladres que en les últimes setmanes han assaltat diverses instal·lacions esportives del Baix Empordà i que els Mossos d'Esquadra estan buscant. De fet, fa unes setmanes ja van detenir tres persones per cometre robatoris d'aquesta mena a Begur després d'enxampar-los circulant a gran velocitat per la C-31. Ara, els investigadors miren d'esbrinar si també són els autors dels robatoris comesos en altres municipis de la comarca. 

Roben els telèfons mòbils i els envien al Marroc

Un d'aquests assalts en instal·lacions esportives es va produir a finals de setembre al camp de futbol de Mont-ras. Un divendres, quan els futbolistes van tornar als vestidors després de fer l'entrenament, es van trobar que algú havia regirat les seves motxilles i les havia deixat tirades per terra. A més, s'havien endut disset telèfons mòbils, motiu pel qual van anar a una comissaria dels Mossos a presentar una denúncia pels robatoris.

Segons detalla el Diari de Girona, alguns d'aquests dispositius electrònics comptaven amb un sistema per poder-los buscar i els van localitzar a l'Hospitalet de Llobregat. Al cap d'un temps, el senyal GPS els ubicava a la ciutat de Casablanca, al Marroc, després que hagués fet la ruta dels mòbils robats a Catalunya. No era la primera vegada que els passava. Fa un any també els van entrar a robar els telèfons mòbils als vestidors i tampoc els van poder recuperar. Els Mossos ja està investigant aquest cas i miren d'esbrinar si els detinguts pels fets de Begur també són els autors d'aquest robatori i d'altres que han tingut lloc en camps de futbol del Baix Empordà.