Els Mossos d’Esquadra han detingut dos joves de 20 anys per un delicte d'intent de robatori amb violència i intimidació després d'agredir amb arma blanca dos joves a l'Avinguda Carles Buïgas, al costat de la famosa discoteca Tropical de Salou (Tarragonès), segons avança ElCaso.cat. 

Els agressors han apunyalat els joves amb una navalla

Els fets han tingut lloc al voltant de les 7 del matí d'aquest dissabte. Les dues víctimes passejaven tranquil·lament pel carrer quan, de sobte, els dos agressors els han atacat i amenaçat violentament per intentar robar-los. En veure que es resistien, els detinguts han apunyalat amb una navalla els dos joves i posteriorment han fugit corrent.

Les víctimes, traslladades en estat lleu a l'hospital

Un testimoni ha alertat el telèfon d'emergències 112 en observar els dos joves ferits. Al lloc dels fets s'hi han traslladat una patrulla dels Mossos d'Esquadra i una dotació del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per atendre les víctimes. Segons ha pogut saber aquest diari, un dels joves té 3 punyalades —una al braç, una segona al pit i l'altra a la zona dorsal— i l'altre una ferida a l'abdomen. Ambdós han estat traslladades a l'hospital Joan XXIII de Tarragona en estat lleu.

Els detinguts estaven amagats en un portal

Els Mossos d'Esquadra han aconseguit finalment detenir els dos agressors, que han escapat després d'apunyalar els joves. Segons informen agents de la policia, estaven amagats en un portal de la mateixa avinguda Carles Buïgas. Ara, es troben sota diligències de la policia a l'espera de passar a disposició judicial.