Un individu ha apunyalat per l'esquena el vigilant de seguretat de l'estació de ferrocarrils d'Igualada (Barcelona). El vigilant ha rebut dues punyalades per l'esquena i ha quedat ferit greu a causa d'aquestes. Els Mossos han obert una investigació per esclarir els fets i localitzar i identificar l'agressor. 

Els Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han rebut l'avís de l'incident cap a dos quarts de tres de la tarda d'aquest dijous. El SEM ha atès el vigilant de seguretat i l'ha traslladat a l'Hospital d'Igualada. 

Una baralla prèvia ha motivat l'agressió

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, moments abans de la violenta agressió s'havia produït una baralla entre el vigilant de seguretat i l'agressor, de la qual no hi ha imatges. Les càmeres de seguretat, no obstant això, sí que han gravat l'agressió que l'individu ha comès contra el vigilant pocs instants després de la primera discussió. 

Tal com es pot apreciar en el vídeo, el vigilant de seguretat està parlant amb una treballadora de la mateixa estació de ferrocarrils. En un moment, l'home es col·loca d'esquena a la porta d'entrada, encarat cap a les màquines on validar els bitllets. És aleshores quan, de sobte, el noi ha entrat, li ha etzibat dues punyalades a l'esquena i ha fugit corrent. L'atacant s'ha dirigit directament al vigilant de seguretat i, tot i que no s'arriba a apreciar quin tipus d'arma fa servir per dur a terme l'atac, es dedueix que es tracta d'un objecte punxant. L'agressió s'ha produït en qüestió de segons, i ni el vigilant ni la companya amb qui parlava han tingut temps de reaccionar. En el vídeo de l'agressió, es pot observar com el vigilant, visiblement confós, segueix les indicacions de la seva companya, que també està perplexa davant els fets, i s'asseu a terra. En tocar-se l'esquena amb la mà, que retira ensangonada, el vigilant veu que està sagnant. 

L'individu aprofita que el vigilant de seguretat, amb qui havia discutit prèviament, està d'esquenes i li etziba dues punyalades amb una arma blanca. Després, fuig corrent. 

No es pot identificar l'agressor

L'individu que ha comès el crim és un home jove de complexió prima, que vestia uns texans blau clar, una dessuadora blava i vermella, i una gorra. L'atacant, a més a més, duia una mascareta quirúrgica, de manera que la cara li queda mig tapada i no és possible identificar-lo a partir de les gravacions de seguretat. Els Mossos, que han rebut l'avís de l'incident cap a dos quarts de tres de la tarda, han obert una investigació per tal d'esclarir els fets, localitzar i identificar l'agressor. Es tracta d'un dels incidents més que es produeix a la capital de comarca, marcada sobretot per la brutal violació que va patir una noia menor el mes d'octubre de 2021, i que va resoldre's fa poc menys d'un mes. 

Pronòstic favorable pel vigilant agredit

El SEM ha traslladat el vigilant de seguretat agredit a l'Hospital d'Igualada on l'han atès i valorat les ferides. Segons ha sabut ElCaso.cat, es podria tractar de dues ferides de caràcter lleu per les quals ha rebut punts. El pronòstic mèdic és favorable, ja que no sembla que hi hagi cap òrgan afectat, però la víctima està pendent d'una prova TAC que ho confirmi.