Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest matí una dona a Vilanova i la Geltrú, al Garraf, després d’haver atacat la seva parella, un home, amb un objecte punxant, ferint-lo de gravetat a la zona del pit. Al voltant de tres quarts de set del matí s’ha rebut l’avís d’una discussió entre dues persones en una casa a quatre vents a Vilanova i la Geltrú. 

Quan una patrulla dels Mossos d’Esquadra han arribat al lloc han trobat un home ferit amb una punxada al pit i han detingut la dona, que ha acceptat davant de la policia que, durant una baralla amb la seva parella, l’havia atacat amb un objecte punxant, un ganivet o unes estisores. L’home ha pogut ser estabilitzat i traslladat a l’hospital, ja que tot i que estava conscient presentava marejos i perdia molta sang.

Detinguda per temptativa d’homicidi

La dona, segons ha pogut saber ElCaso.cat, ha estat detinguda per un delicte de violència en l’àmbit de la llar i també ha estat imputada finalment per un delicte de temptativa d’homicidi, per les ferides i per la zona on, presumptament, la dona ha apunyalat la seva parella. Es desconeixen més detalls de l'edat i de la nacionalitat de la dona detinguda i de l'home ferit.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Vilanova i la Geltrú mantenen oberta una investigació per aclarir els fets i esbrinar si hi havia denúncies creuades o d'un dels dos membres de la parella abans de l'agressió d'aquest matí. La dona passarà a disposició judicial demà, al jutjat de guàrdia de Vilanova i la Geltrú.