Els Mossos d’Esquadra investiguen un crim a Esparreguera, al Baix Llobregat. Aquesta tarda una baralla entre dos germans ha acabat amb un mort, segons avança ElCaso.cat. La policia catalana s’ha fet càrrec de les investigacions després de rebre l’avís per part de la Policia Local d’Esparreguera, avisant d’una baralla familiar.

La víctima és un home de 59 anys que, presumptament, ha mort a mans del seu germà, que l'ha matat a ganivetades. Tant la víctima com l'agressor son de nacionalitat espanyola i vivien junts a la mateixa casa. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, el presumpte autor dels fets podria tenir algun trastorn psicològic.

Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes del crim

Un dels dos germans, un home, que participava en la baralla, ha acabat morint. Els Mossos d’Esquadra han detingut l’altre germà, l'agressor. L'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) de la regió metropolitana Sud s'ha fet càrrec de les investigacions per aclarir què ha passat.

Ara mateix es desconeixen més detalls d'aquest nou crim, en aquest cas entre familiars, a Catalunya. Si hi havia antecedents per violència entre la família o què pot haver motivat la baralla i també l'agressió mortal. En breu, els Mossos d'Esquadra faran un comunicat donant més detalls d'aquesta mort violenta.

Seguirà ampliació