Apareix un nen de tres anys deambulant pel centre de Pamplona. La seva mare va resultar haver-lo perdut mentre estava borratxa en una terrassa de la ciutat.

Apareix un nen de tres anys perdut per Pamplona

Segons ha informat la Policia Municipal de Pamplona, els fets van tenir lloc la passada nit a un quart d'una, quan van rebre una trucada que alertava de la presència d'un nen petit només a la zona de l'avinguda Pío XII, en ple centre de la ciutat.

La patrulla policial, en arribar al lloc, va comprovar que el nen, de tres anys, deambulava sol per la vorera i pel carrer, desorientat.

La mare estava èbria en una terrassa del centre

Després de preguntar-li i investigar el perquè de la situació, els agents van descobrir que el nen s'havia extraviat pel municipi després de separar-se de la seva mare, que van trobar èbria en una terrassa de bar a prop d'on van trobar al menor.

Després d'identificar la dona i confirmar que el petit era fill seu, el menor va quedar a càrrec d'un familiar i el Grup de la Unitat de Protecció i Acció Social, integrat a la Policia Municipal, va fer un informe sobre això.

Persecució d'un borratxo al Perelló

Aquest dissabte, un altre incident relacionat amb alcohol va tenir lloc en El Perelló, Baix Ebre, on es va donar l'alto a un vehicle que havia tingut un accident i havia fugit del lloc dels fets. Havia xocat contra dos cotxes aparcats quan conduïa per l'avinguda Onze de Setembre, i havia continuat circulant a tota velocitat.

Una vegada detingut, l'home, de 32 anys i nacionalitat irlandesa, va ser sotmès a les proves de detecció de drogues i alcohol, ultrapassant la taxa d'alcohol en sang i donant positiu en cocaïna. Finalment, va ser deixat en llibertat diumenge, amb càrrecs de delictes contra la seguretat viària i de danys.