Perillosa persecució pels carrers del Perelló, al Baix Ebre, d’un conductor que anava borratxo i drogat i que s’havia accidentat amb el seu Land Rover al centre del poble contra dos cotxes que estaves estacionats. Els fets van passar el passat 29 de maig i s’han conegut ara, després que el jutge de guàrdia l’hagi deixat en llibertat amb càrrecs

El detingut és un home de 32 anys, de nacionalitat irlandesa i veí del Perelló que va donar 1,57 mg/l en la prova d’alcoholèmia.

Els fets van succeir el mateix dissabte, al voltant de tres quarts de vuit, quan el guàrdia municipal del Perelló va aturar un vehicle que poc abans havia patit un accident lleu i havia fugit del lloc.

Va xocar contra dos cotxes aparcats

Concretament, quan circulava amb el seu vehicle tot terreny per l’avinguda Onze de Setembre del Perelló, va xocar contra dos vehicles correctament estacionats i va fugir a tota velocitat.

L’escàpol va conduir de manera temerària pels carrers de la localitat, mentre posava en perill als altres conductors i vianants, fins que el guàrdia municipal va aturar-lo i donar l’avís als Mossos d’Esquadra. Els policies van comprovar que el conductor presentava un evident estat d’embriaguesa acompanyat d’una actitud molt agressiva, per la qual cosa se li van practicar les proves de detecció alcohòlica i de drogues.

A la prova d’alcoholèmia va donar 1,57 mg/l en aire expirat i també va donar positiu en cocaïna en la prova indiciària de drogues, per la qual cosa se’l va detenir per conduir sota els efectes de l’alcohol i drogues, conducció temerària i danys.

cotxe patrulla Mossos - Trànsit

Va ser detingut per anar borratxo i drogat, segons els Mossos / ElCaso.cat

En llibertat amb càrrecs

Diumenge va ser deixat en llibertat amb càrrecs acusat de delictes contra la seguretat viària i un delicte de danys.