Antonio Anglés, un dels autors del triple crim de les nenes d'Alcàsser, fa 29 anys que està amagat. A ulls de la Interpol, és molt probable que encara estigui viu i ha actualitzat la seva fitxa policial, on apareixen totes les dades d'aquest home que, en l'actualitat, té 56 anys i que podria estar amagat a qualsevol racó del planeta.

Segons consta a la fitxa, Antonio Anglés Martins va néixer a Sao Paulo (Brasil) i té la nacionalitat espanyola i el dilluns de la setmana passada va ser el seu aniversari: té 56 anys. Gràcies als seus tatuatges, podria ser més senzill identificar-lo: al seu braç dret té un tatuatge d'un esquelet amb dalles. Al braç esquerre té escrita la frase "amor de madre" i un dibuix d'una xinesa vestida tradicional i amb un para-sol a l'avantbraç.

Caso Alcàsser / EFE
La Interpol pensa que Antonio Anglés, un dels autors del triple crim d'Alcàsser, continua viu i han actualitzat la seva fitxa policial / EFE

Antonio Anglés utilitza identitats falses

Un altre tret característic és que té un quist de greix a la gola i que utilitza diferents identitats falses: Francisco Partera Zafra, Rubén Darío Anglés Martins, Enrique Anglés Martíns i Rubén-Darío Romero Prado.

Descripció física de l'assassí del triple crim de les nenes d'Alcàsser

Quan va ser vist per última vegada, tenia 26 anys i tenia cicatrius a les mans i a la cara d'esgarrapades. Estava prim, mesura 1,75 metres i té els ulls de color blau. "És desconfiat, molt violent, pren Rohypnol (medicament per combatre l'addicció a les drogues) i possiblement va armat", s'explica a la seva fitxa de la Policia Nacional.

Antonio Anglés s'ha convertit en un dels fugitius més buscats en l'àmbit internacional. La seva última pista es va perdre el març del 1993 a Irlanda, on va fugir després d'assassinar la Desirée Hernández, la Toñi Gómez i la Miriam Garcia, les tres nenes d'Alcàsser que van ser segrestades a Picassent mentre estaven fent autoestop per anar a una discoteca el novembre del 1992.

Tots els assassins de les nenes d'Alcàsser estan en llibertat

Dos mesos després de la desaparició, van trobar els seus cadàvers en una zona de difícil accés del paratge de La Romana, a Tous, a 40 quilòmetres d'on van ser vistes per última vegada. La investigació va determinar que les nenes d'Alcàsser havien estat segrestades, violades i assassinades per Antonio Anglés, Miguel Ricart i una tercera persona que, gairebé 30 anys després, encara no ha estat identificada.

Miguel Ricart va complir condemna per aquests macabres crims, però Antonio Anglés va fugir i si no el troben en pocs anys el crim prescriurà i ja no el podran jutjar mai més. Qualsevol persona que tingui alguna pista sobre on podria estar, que immediatament es posi en contacte amb Emergències.