La policia ha detingut Stephanie Hillburn, de 43 anys, per ocultar el cadàver de la seva companya de pis a casa seva a Nova York. La dona va morir de sobredosi i es van celebrar festes al mateix domicili on hi havia el cadàver. També n'hi va haver una presumpta segona d'implicada que ja està a la presó. 

La dona va morir el mes de febrer per una sobredosi i les companyes de pis la van amagar

Patricia Baker va morir el mes de febrer per una sobredosi. Llavors, les companyes de pis la van amagar i van continuar celebrant festes amb el cadàver a casa seva. Hillburn va rebre ajuda de l'altra inquilina, Deborah Eglin. Aquesta dona és a presó per altres càrrecs no relacionats amb aquest cas, segons ha explicat People.com.

Tot va començar amb una trucada anònima. Els agents van anar al domicili després de rebre l'avís. Una vegada allà, Hillburn i Eglin van obrir la porta molt nervioses. En preguntar per la tercera companya, les dones van anar amb els agents davant del cos de la sexagenària. Els policies van trobar el cos sense vida a sobre d'un llit del domicili i van observar que ja portava morta des de feia uns dies.

Van voler ocultar el cadàver perquè no el descobrissin i continuar celebrant festes

A conseqüència dels fets, la policia va iniciar una investigació. Finalment, els agents van declarar que Patricia Barter havia mort de sobredosi una setmana abans que la trobessin. A més, Hillburn i Eglin van traslladar el cos a una de les habitacions. D'aquesta manera, van poder "ocultar el cadàver" i que els convidats a les festes no el descobrissin.

També, van explicar a les autoritats que no van trucar per avisar de la mort de Barter perquè tenien por de ser detingudes per altres "activitats il·legals". La detenció d'Hillburn va tenir lloc fa una setmana, quan havien passat sis mesos des de la mort de l'altra inquilina.

Apareix el cadàver d'una dona desapareguda fa setmanes a Motril

D'altra banda, un cas similar va tenir lloc a Sorvilán. La Unitat Canina de Protecció Civil de Motril ha localitzat el cadàver de la dona de 50 anys. Aquesta dona va desaparèixer 26 de juliol a Sorvilán, Granada.

Desaparició Sorvilán / SOS Desapareguts

Begoña Cervera, desapareguda el 26 de juliol a Sorvilán, Granada / SOS Desapareguts

La dona desapareguda era Begoña Cervera i van estar buscant-la més de cinc hores. Els agents van examinar un camí de la zona i la van trobar a prop d'allà. Gràcies a un gos especialitzat en rastres humans, han pogut trobar el cadàver. Posteriorment, la Guàrdia Civil ha obert una investigació per aclarir les causes de la mort. L'autòpsia es realitzarà en l'Institut anatòmic forense.

Ahir al matí, es va iniciar el rastreig amb un dispositiu organitzat per la Guàrdia Civil. En ell participaven agrupacions de Protecció civil de la comarca, personal del Servei d'Emergències del 112, veïns de la zona i més d'una vintena d'agents de la Benemerita. També, van anar tres gossos especialitzats en el rastreig de persones.