La Unitat Canina de Protecció Civil de Motril ha aconseguit localitzar el cadàver de la dona de 50 anys que va desaparèixer el passat 26 de juliol a la localitat granadina de Sorvilán i que estava sent buscada de forma insistent en els últims dies.

Troben el cos d'una desapareguda a Sorvilán

La localització del cos sense vida de Begoña Cerevera ha tingut lloc després de més de cinc hores de rastreig de la zona i a alguna cosa més de set quilòmetres del punt on es inici la recerca als voltants de Sorvilán, segons ha confirmat a Efe fonts de la Guàrdia Civil aquest dijous.

El cos estava a escassos metres del camí que estava sent pentinat de forma constant des d'ahir pels operatius que participaven, a més de dos gossos especialitzats a la recerca de persones vives i un tercer especialitzat en rastres humans, que finalment ha estat el que ha trobat el cos.

Desaparició Sorvilán / SOS Desapareguts

Desaparició Sorvilán / SOS Desapareguts

Sobre les 13,30 el gos va marcar el punt on es trobava la víctima i minuts més tard es va personar a la zona la practica totalitat del dispositiu.

Les causes de la mort, després de l'autòpsia

La Guàrdia Civil ha acordonat l'accés i ha obert una investigació per aclarir les causes de la mort, que es determinaran després de practicar l'autòpsia que se li realitzarà en l'Institut anatòmic forense.

Aquest matí s'havien reprès les tasques de recerca amb un dispositiu establert per la Guàrdia Civil en el qual participaven diferents agrupacions de Protecció civil de la comarca, personal del Servei d'Emergències del 112 , veïns de la zona i més d'una vintena d'agents policials, a més de tres gossos de la Unitat Canina de Protecció civil de Motril.

A presó un 'camell' per 4 trets a un client que fugia a Alacant

Agents de la Policia Nacional han detingut un presumpte narcotraficant de 22 anys acusat d'intentar matar un comprador de droga a qui suposadament va disparar fins a quatre vegades per l'esquena quan aquest fugia després d'una baralla en el transcurs d'una venda d'estupefaents.

Pistola Alacant / Policia Nacional

Pistola Alacant / Policia Nacional

Pel que sembla, la quantitat de substància que li va lliurar l'ara detingut a la víctima i presumpte comprador no es corresponia amb els diners entregats, fet que va iniciar una disputa verbal que va derivar en una lleu baralla entre ambdós, en la qual van intervenir dues persones més que realitzaven tasques de vigilància i seguretat.

Va ser llavors quan el detingut, que compta amb múltiples antecedents per delictes violents contra les persones malgrat la seva curta edat, es va dirigir cap al seu vehicle i de l'interior va extreure una pistola semiautomàtica d'un lloc ocult que els agents van descobrir posteriorment.