La Guàrdia Civil va trobar grans quantitats de verí a casa de Luis Lorenzo i Arantxa Palomino, imputats per l'assassinat de la Maria Isabel, una dona de 85 anys que va morir enverinada amb metalls pesants. Han sortit a la llum les declaracions del famós actor de La que se avecina després d'aquesta troballa. Seguint amb la seva línia habitual, ho ha negat tot, però no ha aportat cap mena de prova que corrobori el que està dient.

Maria Isabel va morir en l'any passat a Rivas-Vaciamadrid, a casa de la parella d'actors. Segons la investigació policial i els resultats de l'autòpsia, la van matar enverinant-la amb metalls pesants, concretament amb cadmi i manganès. Els forenses van poder comprovar que, al cadàver de la víctima, hi havia restes de quatre medicaments contraindicats entre ells. 

Luis Lorenzo y Arancha / Europa Press
Luis Lorenzo i Arantxa Palomino estan imputats per l'assassinat de la tieta política d'ell: presumptament, la van matar enverinant-la amb metalls pesants a Rivas-Vaciamadrid (Madrid) / Europa Press

Luis Lorenzo i Arantxa Palomino acusats d'assassinat

L'Arantxa i el Luis, presumptament, van falsificar el pronòstic de la Maria Isabel per fer-li creure al metge que tenia demència i que aquest li receptés uns medicaments que, combinats amb uns altres, poden comportar greus problemes de salut. El mòbil del crim va ser que es volien quedar amb els diners de l'herència de la víctima. De fet, s'han filtrat converses privades entre ells on manifesten obertament les ganes que tenien que la dona morís per poder comprar-se una casa.

Després de l'escorcoll que van fer a casa de la parella d'actors, van agafar diferents mostres susceptibles de tenir verí. En un primer moment, no van trobar res que els cridés l'atenció. No obstant això, la investigació va fer un gir de 180 graus quan van comprovar que hi havia manganès a cinc dels pots, en un dels quals, en quantitats extremadament elevades i molt sospitoses. 

"És absolutament fals. No entraré absolutament res"

Aquesta és una de les múltiples proves que podrien demostrar la presumpta autoria de Luis Lorenzo i Arantxa Palomino en l'assassinat. Després de la troballa del verí, Luis Lorenzo, amb el seu modus operandi habitual, ho ha negat tot, però sense aportat cap prova del que està dient més enllà del seu testimoni, plagat de contradiccions. "És absolutament fals. No entraré absolutament res. No faré cap més declaració. Remeto tota la informació que ha passat Criminalística en la qual diu que no s'ha trobat absolutament res", diu l'actor indignat.