Noves proves contra Luis Lorenzo i Arantxa Palomino. La Guàrdia Civil troba verí a casa dels actors. Han trobat manganès, que és el mateix metall pesant que tenia l'àvia assassinada al seu cos en quantitats 20 vegades més elevades del que és normal. Aquest verí l'han trobat a cinc pots diferents i en un d'ells en una quantitat molt elevada, uns fets que podrien ser molt incriminatoris.

Han trobat el manganès en cinc dels objectes que van recollir els agents de l'Institut Armat d'una inspecció ocular. En un d'aquests pots s'ha trobat en una quantitat extremadament elevada, fet que, segons el doctor i psiquiatre Carlos Fuertes és completament anormal. "Tenir manganès en quantitats tan elevades em sembla altament incriminatori", diu l'home a El Confidencial.

Troben verí a casa de Luis Lorenzo i Arantxa Palomino

Els pots on han trobat aquest verí son de l'Arantxa i, segons ha explicat ella mateixa, els pots els feia servir per guardar material per tenyir-se el cabell. Aquests pots son transparents i sense cap marca, un fet que encara fa sospitar més i els investigadors es fan una nova pregunta. "Com ha aparegut el metall pesant als pots i d'on l'han aconseguit". 

Investigats per assassinat, maltractament i intoxicació amb medicaments

Després d'aquesta nova prova molt incriminatòria, els familiars de la víctima pensen que podrien demanar la presó provisional dels presumptes assassins, que continuen negant els fets tot i que cada vegada hi ha més proves contra ells. A part de l'assassinat, també els estan investigant per maltractament a la dona i per intoxicar-la amb medicaments.

Maria Isabel, de 85 anys, va morir en estranyes circumstàncies fa més d'un any a Rivas-Vaciamadrid. En un primer moment, semblava que havia estat una mort natural, però els seus familiars van veure molts indicis que havia estat assassinada, així que van posar una denúncia a la Guàrdia Civil. Després de nou mesos d'investigació, van detenir l'actor de La que se avecina i la seva parella, també actriu, com a presumptes autors de la mort violenta de la seva tieta política.

L'autòpsia determina que l'àvia va morir enverinada amb cadmi i manganès

A les autòpsies que li van fer posteriorment, van poder comprovar que havia estat enverinada amb dos metalls pesants: cadmi i manganès. El primer va ser trobat en quantitats 200 vegades més elevades del que és habitual i, el segon, 20 vegades més. Hi ha molts indicis que podrien demostrar la seva presumpta autoria, ja que han dit moltes mentides i han tingut moltes contradiccions en els seus testimonis.