Nova agressió sexual als lavabos del Centre Comercial Màgic de Badalona (Barcelonès). Després de la denúncia presentada pels pares d'una nena d'11 anys que va ser violada en grup per sis menors d'edat el passat novembre a punta de ganivet, ara ha sorgit un altre abús a una noia de 16 als mateixos banys del complex de botigues. Segons ha avançat RTVE Catalunya, els Mossos d'Esquadra estan investigant els fets que haurien succeït a l'agost del 2022. Tal com ha explicat la jove a la demanda, diversos nois la van intimidar per més tard obligar-la a fer-los fel·lacions als serveis del Màgic de Badalona.

Els investigadors dels Mossos d'Esquadra estan intentant esbrinar si hi ha algun tipus de relació amb el cas de la nena d'11 anys que va denunciar una agressió sexual similar el passat desembre. Aquest segon cas, no obstant, no seria l'últim. Segons ha avançat el col·lectiu de mares de Badalona, que donarà una roda de premsa aquest dimecres a les 11 del matí, serien almenys tres les adolescents que han patit violacions en grup als lavabos del Centre Comercial Màgic de Badalona. Ara s'espera que les indagacions de la policia catalana donin com a resultat la detenció i/o identificació dels presumptes autors dels fets.

Primera denúncia: violen una noia d'11 anys al Màgic de Badalona

Respecte a la violació de la nena d'11 anys el passat 19 de novembre de 2020, amb la posterior denúncia un mes més tard davant dels Mossos d'Esquadra. Els agents van identificar cinc dels sis suposats joves i menors d'edat que van atacar-la amb amenaces de mort i un ganivet. D'aquests, només dos van ser acusats per l'agressió sexual a la petita, atès que els altres tres al tenir menys de 14 anys són inimputables. Els arrestats van passar a disposició judicial i van decidir que un d'ells quedés en llibertat vigilada i l'altre va ser ingressat en un centre de règim tancat perquè es considera que té més responsabilitat en els fets.

Després d'això, van començar les amenaces a la seva família per denunciar els fets, especialment al germà que va ser el que va avisar que a l'escola estava fent-se viral un vídeo de la seva germana mantenint relacions sexuals als banys del Centre Comercial Màgic de Badalona. De fet, un jove va assegurar que l'apunyalaria i el mataria. Els Mossos d'Esquadra el van identificar i, després de passar a disposició judicial, va ser condemnat a sis mesos d'internament en règim tancat. 

L'Ajuntament de Badalona es personarà per defensar les víctimes

El govern municipal de Badalona ha mantingut aquest dimarts a la tarda una reunió, programada des de fa dies, amb els representants de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, Guàrdia Urbana, Mossos d'Esquadra i del Centre Comercial Màgic Badalona per abordar els casos que darrerament s'han conegut a la ciutat sobre agressions a menors i joves. L'Ajuntament ha assegurat que continua revisant, amb altres administracions, els protocols d'actuació i intervenció i que, a més, manté la voluntat de personar-se, en l'exercici de l'acusació particular, per defensar les víctimes.