Nova agressió a la capital del Maresme: peguen un vigilant de seguretat d'un bar i llencen ampolles contra el cotxe dels Mossos d'Esquadra.

Agressió a un vigilant de seguretat d'un bar de Mataró

Els fets han passat al bar El Xarrupet de Mataró i tot ha començat quan els Mossos d'Esquadra han rebut un avís de què havien agredit un vigilant de seguretat i, immediatament, s'han dirigit fins al lloc dels fets.

No hi ha cap agent ferit

Quan la patrulla ha arribat fins al bar, han començat a llençar ampolles contra el cotxe dels policies. Afortunadament, no hi ha cap agent ferit, però han trencat la lluna davantera del cotxe.

Llencen ampolles contra el cotxe dels Mossos d'Esquadra

"Nova agressió a Mataró contra el vigilant de seguretat del bar El Xarrupet i contra el binomi dels Mososs que s'ha adreçat al lloc. Aquest cop amb llançament d'ampolles. Per sort sense persones ferides, però amb la lluna davantera del vehicle trencada", explica Imma Viudes, portaveu del sindicat SAP-FEPOL.

Assalta una comissaria dels Mossos d'Esquadra a Premià

Malauradament, aquest no ha estat l'únic incident amb els Mossos d'Esquadra en el Maresme en els darrers dies i, de fet, en els darrers dies, un home va assaltar la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Premià de Mar (Maresme). Per causes que encara s'estan investigant, va encastar el seu cotxe contra la barra del pàrquing de la comissaria i, a conseqüència dels fets, va danyar dos cotxes dels Mossos d'Esquadra.

WhatsApp Image 2021 10 09 at 16.23.17

Detenen un home per assaltar la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Premià de Mar (Maresme): està acusat d'un delicte de danys  Cedida

Detingut per un delicte de danys

Per aquest mateix motiu, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de danys, delicte pel qual es podria enfrontar a sancions econòmiques molt elevades. La investigació es troba en mans dels Mossos d'Esquadra i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Un home mor atropellat per un cotxe a la c-32 a Gavà

Aquest divendres, també s'ha produït un accident, en aquest cas, mortal. Es va registrar un sinistre viari mortal al punt quilomètric 50 de la C-32, a l’altura de Gavà (Baix Llobregat). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 23.27, segons informa el Servei Català de Trànsit. Per causes que encara s’estan investigant, un turisme va atropellar mortalment un vianant. 

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).  Pel que fa a l’afectació viària, a la C-32 a Gavà es van tallar dos carrils en direcció Barcelona. La circulació es va normalitzar en el tram de l’accident cap a les 02.15 h de la matinada i els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar quines han estat les causes de l'accident.