Un cotxe ha assaltat la comissaria de Premià de Mar (Maresme) trencant la barra del pàrquing i, segons ha pogut saber ElCaso.cat, ha xocat contra un vehicle dels Mossos d'Esquadra, que a conseqüència dels fets, ha col·lidit contra un altre cotxe dels policies.

Trenca la barrera d'un pàrquing i xoca contra uns cotxes dels Mossos d'Esquadra

Els fets han passat aquest dissabte al matí, cap a les 11:15 i tot ha començat quan un cotxe, per causes que encara s'estan investigant, ha trencat la barrera d'un pàrquing de Premià de Mar, un municipi del Maresme i, a conseqüència dels fets, ha xocat contra dos cotxes dels Mossos d'Esquadra.

El detingut no té antecedents policials i ha quedat ferit lleu

Segons avança ElCaso.cat, el presumpte autor dels fets, un home de 44 anys, de nacionalitat espanyola i sense antecedents policials, ha estat detingut per un delicte de danys. Abans, però, ha estat traslladat a l'hospital  de Mataró per fer-se un reconeixement mèdic, ja que ha quedat ferit lleu. A més, també li faran una valoració psiquiàtrica.

Accidente Premia / Cedida

Detenen un home per un delicte de danys a Premià de Mar (Maresme) en xocar contra uns cotxes dels Mossos d'Esquadra / Cedida

Detingut per un delicte de danys i investigació en mans dels Mossos d'Esquadra

De moment, es desconeixen les causes per les quals ha trencat la barra, però tot apunta que el presumpte autor dels fets té un trastorn mental i, de fet, ell mateix ha explicat que té problemes amb els jutjats. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esbrinar els fets. El presumpte autor es podria enfrontar a sancions econòmiques molt elevades per delicte de danys.

Un home mor atropellat per un cotxe a la c-32 a Gavà

Aquest divendres, també s'ha produït un accident, en aquest cas, mortal. Es va registrar un sinistre viari mortal al punt quilomètric 50 de la C-32, a l’altura de Gavà (Baix Llobregat). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 23.27, segons informa el Servei Català de Trànsit. Per causes que encara s’estan investigant, un turisme va atropellar mortalment un vianant. 

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).  Pel que fa a l’afectació viària, a la C-32 a Gavà es van tallar dos carrils en direcció Barcelona. La circulació es va normalitzar en el tram de l’accident cap a les 02.15 h de la matinada i els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar quines han estat les causes de l'accident.