Un home va ser detingut el passat dimecres a Reus com el presumpte autor d’una agressió sexual a una dona a la capital del Baix Camp. Els fets haurien tingut lloc al voltant de les vuit del vespre en un pis del carrer Doctor Gimbernat, al centre de la ciutat. Els serveis d’emergències van rebre un avís sobre una presumpta violació i els cossos policials es van desplaçar fins a l’immoble.

Els primers a arribar van ser els agents de la Guàrdia Urbana, que van comprovar que la persona que havia donat l’avís era la mateixa víctima. L’agressor encara es trobava a l’interior del pis i els policies el van identificar i retenir fins a l’arribada dels Mossos d’Esquadra. La policia catalana el va detenir i ha obert una investigació per tal d’esclarir els fets. Es tracta d’una nova violació en una setmana marcada per les agressions sexuals a una dona al barri de Trinitat Vella de Barcelona, a una noia de 19 anys en una discoteca de la capital catalana i a una altra noia de 19 anys a Gelida.

Un altre detingut a Reus per provocar ferides a una dona amb un objecte punxant

Els Mossos d’Esquadra també van detenir aquest divendres a Reus un home per provocar-li ferides a una dona amb un objecte punxant. Els fets van tenir lloc cap a les nou del vespre al carrer Santa Teresa, a l’interior d’un edifici. Segons ha detallat el Diari de Tarragona, agents de la Guàrdia Urbana van anar a l’immoble alertats d’una discussió de parella i van intentar fer d’intermediaris. La dona presentava diverses ferides als braços que l’home li hauria fet amb un ganivet, encara que no eren gaire greus.

La víctima va ser traslladada en ambulància a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, on va ser atesa i li van donar l’alta poc després. Els agents de la Guàrdia Urbana la van acompanyar fins a casa, però la dona no va voler col·laborar amb els policies explicant que havia passat i es va negar a denunciar la seva parella. La policia reusenca va decidir entrar d’ofici i denunciar-lo per un delicte de lesions i un altre de violència masclista. L’home va ser detingut hores després i traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de la investigació.