Un menor d'edat ha violat, presumptament, aquesta matinada a una noia de 19 anys a Barcelona. Els fets s'han produït a la discoteca Colors Club de la Rambla de Barcelona, concretament al número 33, tal i com ha avançat la periodista Anna Punsí a xarxes socials i ha confirmat ElCaso.cat de fonts municipals. La Guàrdia Urbana de Barcelona ha arribat al local d'oci nocturn cap a les sis de la matinada, avisada d'una suposada agressió sexual en una festa aquesta nit. Els agents han detingut al jove menor d'edat i ara mateix es troba a dependències policials dels Mossos d'Esquadra, que són els que continuaran amb la investigació pertinent al cas.

Col·laboració dels agents de seguretat de la discoteca Colors Club de Barcelona

En el moment en el qual va arribar la Guàrdia Urbana, els operaris de seguretat de la discoteca Colors Club de la Rambla de la ciutat comtal ja havien identificat al suposat agressor sexual. Per això, la seva col·laboració va ser clau per trobar al menor d'edat que s'havia mimetitzat entre la multitud habitual d'aquests establiments d'oci nocturn. Poc després, els agents del cos municipal el van detenir acusat d'una violació a l'interior de la discoteca a una jove de 19 anys, poc abans de les sis de la matinada.

L'agressió sexual s'hauria comés a l'interior de la discoteca, tot i que encara no se sap a on exactament. Els Mossos d'Esquadra ho investiguen, mentre el menor d'edat resta arrestat a una comissaria de la policia catalana de Barcelona. La noia de 19 anys ha estat atessa als voltants de la discoteca i traslladada, posteriorment, a l'hospital per indicació del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).