La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut un home de 32 anys com presumpte autor d'un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar. Els agents han identificat i detingut l'agressor després d'acudir al domicili i comprovar que l'home estava apallissant brutalment la seva parella. 

Els agents han escoltat crits d'auxili

Els fets han tingut lloc al voltant de dos quarts de tres d'aquesta matinada passada en un domicili de la Zona Alta de la capital del Segrià, un dels punts més cèntrics de la ciutat. Els agents de la policia han rebut a les 2.24 hores un avís per forts sorolls que procedien d'un habitatge. En arribar al lloc dels fets, la Guàrdia Urbana ha sentit els crits desesperats d'una dona que demanava que no li peguessin. Després d'insistir una bona estona, la víctima finalment ha pogut obrir la porta. 

Al lloc dels fets també s'ha traslladat una dotació del Sistema d'Emergències Mèdiques per atendre la víctima, que ha estat traslladada a l'Hospital Arnau de Vilanova per atendre-li les lesions provocades per l'agressió.

Brutal agressió masclista

En entrar al domicili, els agents de la policia lleidatana han pogut comprovar que l'home havia apallissat la seva dona. Durant la declaració, la víctima ha assegurat als agents que la seva parella l'havia agredit llençant-la a terra, donant-li cops de puny al cap i a la part superior del cos i, en algun moment, també agafant-la pel coll. Per aquest motiu, la Guàrdia Urbana ha detingut el presumpte agressor —que també es trobava al domicili— acusat d'un delicte de maltractament i violència masclista.

A presó l'acusat d'intentar violar una turista a Torredembarra

D'altra banda, el veí de Torredembarra i de 40 anys acusat d'agredir sexualment una turista i intentar matar-la a la platja de Torredembarra (Tarragonès) ha entrat finalment a la presó. La víctima estava passejant per la platja quan l'agressor, despullat, la va arrossegar fins a l'aigua, on presumptament va intentar ofegar-la després que ella evités ser violada. Els fets van tenir lloc el passat 2 d'agost i després de passar a disposició judicial, el jutge ha decretat aquest dimarts l'ingrés a presó de l'home acusat de delictes d'agressió sexual i homicidi en grau de temptativa.