La Policia Local de Torredembarra (Tarragonès) va rebre la matinada de dimarts passat 2 d'agost una trucada d'alerta. Un home, veí de la localitat i de 40 anys, hauria intentat matar una turista, de 35 anys, ofegant-la a la platja davant de la resistència que aquesta oferia per evitar ser violada, segons informa Diari de Tarragona. El presumpte agressor no va aconseguir cap dels seus dos objectius, ja que als voltants de la platja es trobaven més persones.

La noia li va oferir una masturbació a canvi de no ser violada

La víctima passejava per la platja sola quan, de sobte, l'home va sortir nu de l'aigua i es va apropar a ella sense dir res. L'agressor la va arrossegar violentament cap al mar i ambdós es van introduir a l'aigua, malgrat la resistència que oferia la turista. Ell la va agafar del coll i va intentar en diverses ocasions ofegar-la. La noia es va defensar i en anglès li va suplicar que no la matés. L'home, en veure que no ho aconseguia, va desistir de matar-la i la va treure de l'aigua per a un altre propòsit més esgarrifós: violar-la. Ja a l'aigua, l'agressor va començar a treure-li la roba i a fer-li tocaments per a, posteriorment, agredir d'ella sexualment, encara que afortunadament, sense èxit. Al final, la jove es va continuar defensant i va acabar oferint-li una masturbació a canvi que la deixés marxar.

La víctima va demanar desesperadament ajuda

Malgrat aquesta "oferta", l'home va voler anar més enllà, però la víctima va començar a tranquil·litzar l'agressor i immediatament va observar un grup de persones. No va dubtar a apartar-se ràpidament d'ell i demanar auxili de forma desesperada. Els crits de socors de la víctima van ser escoltats i l'agressor va marxar ràpidament, encaminant-se de nou cap a l'aigua sense saber si volia ofegar-se o fugir per mar de la gent que havia acudit en ajuda de la víctima.

Diverses ferides a causa del forcejament

Al lloc dels fets van acudir una patrulla de la Policia Local, una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i el Servei Marítim, per si l'home decidia allunyar-se de la costa intencionadament. L'ambulància va atendre la víctima i la va portar al CAP, on van atendre les marques i esgarrapades que la noia tenia a la pell a causa del forcejament. Després de passar pel centre mèdic, la víctima va declarar davant de la Policia Local i els Mossos.

L'agressor va ser detingut per la Policia Local quan sortia de l'aigua. Malgrat anar nu i sense documentació, els agents van aconseguir identificar-lo. Després de complir amb el protocol de l'arrest, la patrulla es va emportar directament el detingut a la comissaria d'El Vendrell on van assumir el cas Mossos d'Esquadra.