L'actriu estatunidenca Anne Heche ha protagonitzat un aparatós accident de cotxe a la urbanització de Mar Vista, a Los Ángeles, on ella resideix. Diversos vídeos que s'han fet públics mostren com l'actriu condueix el seu cotxe, un Mini Cooper de color blau, a una elevada velocitat pels carrers de la urbanització, fins que acaba estampant-se contra una casa. El fort xoc en cotxe ha provocat que aquest s'incendiés amb l'actriu dins. Els serveis d'emergències mèdiques i els bombers han trigat més d'una hora en excarcerar-la del vehicle accidentat. Ara, l'actriu està ingressada en estat crític a l'hospital, amb importants cremades per tot el cos. 

Anne Heche havia xocat amb un altre cotxe abans del fatídic accident

Tal com revela el portal TMZ, que és el que ha difós la notícia i els diversos vídeos que mostren a l'actriu conduint de forma temerària, Anne Heche hauria tingut un altre xoc, aquesta vegada contra el garatge d'un complex residencial, moments abans del fatídic accident que l'ha deixada ferida de gravetat. En el primer accident, diversos residents del complex van acudir en sentir l'escàndol i van intentar treure l'actriu del cotxe, però aquesta va prémer l'accelerador i fugir del lloc dels fets. Instants després, va estampar-se contra una casa, provocant un aparatós incendi al seu vehicle mentre ella encara era dins. 

Els bombers van trigar 65 minuts en alliberar l'actriu de l'interior del vehicle en flames

El xoc en cotxe va provocar que aquest s'incendiés. A causa dels materials i substàncies altament inflamables que hi ha en un vehicle, les flames van créixer ràpidament, pràcticament engolint el cotxe, mentre l'actriu encara era dins. Els residents i testimonis de l'accident van avisar immediatament els serveis d'emergències, una ambulància i els bombers, perquè controlessin la situació.

anne heche accident cotxe cremat
El cotxe de l'actriu Anne Heche va quedar completament cremat a causa del xoc i posterior incendi. / Foto: TMZ

Els bombers van tenir feina a apagar el foc, però sobretot a excarcerar a Anne Heche de l'interior del vehicle en flames, cosa que va trigar més d'una hora (65 minuts) a aconseguir-se. 

anne heche accident cotxe bombers
L'accident protagonitzat per Anne Heche va ser molt aparatós i va requerir diverses dotacions de bombers. / Foto: Fox

L'actriu està hospitalitzada i intubada: fora de perill però en estat crític

Segons ha transcendit, l'actriu es troba en aquests moments hospitalitzada i intubada. Malgrat que el seu estat és estable i no es tem per la seva vida, Heche ha patit nombroses cremades de diversa consideració per tot el cos arran de l'incendi del seu vehicle, i el seu estat continua sent crític. Les causes de l'accident es desconeixen, tot i que diversos mitjans i testimonis atribueixen a l'alcohol la conducció temerària d'Heche, que en qüestió de minuts va tenir dos accidents de trànsit consecutius