Mor un camioner en un xoc amb un altre camió a l’autovia A-2, a l'altura de Cervera, a la Segarra. Les causes de l'accident encara es desconeixen, però després del xoc un dels camions s'ha incendiat, causant la mort del seu conductor.

Mor un camioner a l'A-2 a Cervera

El Servei Català de Trànsit informa d'un sinistre a l'A-2 en sentit Barcelona, a l'altura de Cervera, a la Segarra. Passats cinc minuts de dos quarts de tres i per causes que encara es desconeixen, dos camions han xocat al punt quilomètric 518 de l'autovia.

A conseqüència de l'impacte, el vehicle en què viatjava la víctima s'ha incendiat, causant-li la mort, mentre que l'altre camioner ha resultat ferit lleu.

El seu camió s'incendia arran del xoc

 El sinistre ha obligat a tallar l'A-2 en direcció Barcelona durant mitja hora i, després, s'ha obert un carril.

S'han desplaçat fins al lloc de l'accident quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

 

Amb aquesta víctima, són 81 les persones que han mort enguany en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Apareixen dos nois ferits greus tirats a l'A-67

El vespre d'ahir, dijous, un altre succés viari va commocionar la població càntabra, quan dos joves ferits greus van aparèixer tirats enmig de la carretera A-67, a l'altura de Molledo.

El Centre d'Atenció a Emergències de Cantàbria va rebre diverses trucades. Una d'elles era d'un testimoni, que va explicar que mentre conduïa uns 200 metres per darrere d'un camió, va veure "com queien dos paquets" en aquesta via, en sentit Reinosa.

Guardia Civil / Guardia Civil

Guàrdia Civil / Guàrdia Civil

Segons va relatar l'home, no va ser fins arribar al punt del succés quan va comprovar que es tractava de dos nois joves: de fet, un d'ells era menor i l'altre tenia uns 20 anys.

Arran de la seva trucada, es van mobilitzar els serveis d'emergències 061, efectius de la Guàrdia Civil i al servei de manteniment de carreteres.

Traslladats a l'hospital: un era menor

Els sanitaris de Torrelavega i de Los Corrales de Buelna van atendre in situ els joves, que presentaven ferides i traumatismes "de diversa consideració", va informar el 061 en el seu compte de Twitter.

Després de valorar, estabilitzar i immobilitzar els ferits, van ser traslladats a la Unitat de Politrauma i a Urgències de l'Hospital Universitari Marquès de Valdecilla, en col·laboració amb el SVA d'Astillero, ambdós en estat "greu".

La Guàrdia Civil investiga els fets

Un d'ells, de 16 anys, va quedar a càrrec del Servei de Traumatologia, ja que presentava diverses contusions. L'altre, que es trobava en estat encara més greu i que té "més de 20 anys"; tot i que encara no s'ha determinat l'edat exacta, va passar a disposició dels serveis d'urgències de l'hospital, informava el mitjà Nius.

Camión / Pixnio

Camió / Pixnio

En el moment de descartar-se la teoria d'un possible accident de trànsit, la Guàrdia Civil va obrir les diligències corresponents, que ara tracten d'esbrinar si els joves són de nacionalitat albanesa i si podrien ser dos polissons que viatjaven a l'interior del camió.