Troben el cadàver d'una dona de 65 anys a l'interior d'un camió a Nombela (Toledo) amb signes evidents d'haver patit una mort violenta: ja hi ha dos detinguts.

Troben una dona morta en un camió a Nombela

El cadàver ha estat trobat aquest dilluns a les 9:00 en un camió que es trobava dins del terme municipal de Nombela, un petit poble a prop de Toledo i la Guàrdia Civil ha detingut dues persones relacionades amb aquest homicidi.

De moment, es desconeix quina ha estat la causa de la mort, però el que tenen clar els investigadors és que ha estat una mort violenta. No obstant això, caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia, que determinarà com l'han assassinat.

La víctima es va veure amb els dos detinguts el diumenge

Segons expliquen els investigadors, la víctima es va veure amb els dos detinguts el diumenge, un dia abans que trobessin el seu cadàver al camió. Actualment, es desconeix quina era la relació de la víctima amb els detinguts.

Dos detinguts en relació amb aquest assassinat

Encara no han transcendit més dades ni dels detinguts ni de la víctima, que no és veïna de Nombela, però té família al municipi. Es podria tractar d'un cas de violència masclista, però aquesta hipòtesi encara no s'ha corroborat i la Guàrdia Civil està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets, ja que la investigació segueix oberta i els dos detinguts estan a la caserna de Torrijos.

Guardia Civil No Pasar / Europa Press

Troben el cadàver d'una dona a l'interior d'un camió a Nombela (Toledo): dos detinguts per la Guàrdia Civil / Europa Press

Crim masclista a Rincón de la Victoria

Malauradament, aquesta no ha estat l'única dona que han assassinat aquesta setmana i, de fet, a Rincón de la Victoria, un municipi a prop de Màlaga. Un home ha matat la seva dona i, posteriorment, ha traslladat el seu cadàver en un abocador de Nerja, on ha cremat el seu cos per desfer-se d'ell.

Detingut per un delicte de violència masclista

No obstant això, un veí ha vist com amagava el cos de la dona al cotxe, ha avisat a la Guàrdia Civil, que l'han detingut per un presumpte delicte de violència masclista. L'autor confés és una persona molt coneguda a Rincón de la Victoria i la seva víctima és una dona d'origen rus que feia temps que vivia a Espanya.

Un home assassinat a Roses en unes circumstàncies similars

A Catalunya, fa uns mesos es va viure una situació similar: van trobar un home amb signes evidents d'haver patit una mort violenta en el maleter d'un cotxe aparcat en un pàrquing de Roses (Alt Empordà): van detenir dues persones relacionades amb els fets i més tard van descobrir que el van matar a cops de destral per un deute de diners de la marihuana