WhatsApp s'ha convertit en una de les aplicacions preferides de tothom, ja que és de gran utilitat i molt fàcil de fer servir. A més a més, té una gran quantitat de trucs que poca gent coneix. És el cas del menú 'secret', que facilita la vida a molts usuaris i que permet treure el màxim rendiment a aquesta aplicació de missatgeria instantània.

Però en què consisteix aquest menú 'secret'? Doncs és una opció que ofereix WhatsApp que permet accedir a les converses de manera directa, entre moltes altres opcions. No obstant això, aquest truc funciona diferent dels Android i als iPhones i les seves funcions tampoc són les mateixes.

El pas a pas en els Android

En el cas els Android permet accedir a la càmera per fer fotos i enviar-la. D'altra banda, també dona l'opció a crear un widget, que permet tenir accés a les funcions més utilitzades i a donar informació de manera visual. També es pot editar la pantalla d'inici i tenir informació de l'aplicació. Així i tot, la part preferida d'aquest menú 'secret' és la que dona accés als tres xats de l'aplicació que més fa servir l'usuari.

Móvil Whatsapp / PxFuel

WhatsApp té una opció per accedir a un menú 'secret' que permet treure el màxim partit a aquesta aplicació de missatgeria instantània de manera ràpida i senzilla / Pxfuel

Com accedir al menú 'secret' a través dels iPhone

En el sistema operatiu iOS dels iPhones, té algunes semblances amb els Android, tot i que algunes funcions canvien o desapareixen. Igual que a l'altre sistema operatiu, permet tenir accés directe als tres xats més utilitzats de WhatsApp , eliminar l'aplicació, editar la pantalla d'inici i accedir a la càmera per fer fotos i enviar-les. Amb el menú 'secret' de WhatsApp es pot compartir aquesta aplicació, compartir contactes amb el codi QR, obrir nous xats i buscar.

Si l'usuari vol accedir a aquest menú, és important que tingui actualitzada l'última versió de WhatsApp, un pas que es pot fer de manera senzilla a través d'App Store o Google Play en qüestió de pocs segons.

WhatsApp permet amagar l'última connexió als contactes que vulguis

WhatsApp té una infinitat de trucs que poca gent coneix, però que són de gran utilitat. El menú 'secret' no és l'únic que està arrasant entre els usuaris, ja que aquesta aplicació de missatgeria instantània també permet amagar l'última connexió a tots els contactes que desitgis, de manera ràpida i senzilla, tot seleccionant manualment a qui li vols amagar la connexió.