Novetats a WhatsApp: aquesta famosa xarxa social millora la seva privacitat amb un nou truc que consisteix a amagar l’última connexió a contactes en concret.

Aquesta no és l'única novetat que WhatsApp ha tret en referència a la privacitat i, de fet, fa uns mesos, va sortir una altra modificació que permetia ocultar algunes dades del teu perfil als contactes que volguessis, una funció que s'està començant a activar pels usuaris d'aquesta xarxa social.

Actualització 2.21.23.14 de WhatsApp

Per aconseguir aquest canvi, només cal actualitzar l'aplicació amb la versió 2.21.23.14 beta, a través de la qual es pot amagar la foto de perfil i la informació que es desitgi per contactes en concret, fent un pas més endavant pel que fa a les polítiques de privacitat, on fins ara només es podia escollir si mostrar la foto de perfil i la teva informació a tots els contactes per igual, sense particularitats concretes: o tots els teus contactes o ningú, sense excepcions.

Com ocultar l'última connexió als contactes que vulgui

No obstant això, l'escenari està canviat i, segons explica WaBetaInfo, WhatsApp està començant a donar l'opció d'amagar l’última connexió només a alguns contactes en concret. Tal com es pot veure en aquesta imatge, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, apareix una captura de pantalla on es mostra aquest avanç.

Actualización WhatsApp

WhatsApp permet ocultar l'última connexió a alguns contactes en concret. Es tracta d'una nova actualització molt recent que s'està començant a incorporar a poc a poc / WaBetaInfo

Qui pot veure la meva última connexió

"Qui pot veure la meva última connexió" i, després, apareixen una sèrie d'opcions: "tothom", "els meus contactes", ningú" i, la novetat, "tothom excepte...". Quan es fa clic en aquesta segona opció, es desplega una pestanya on apareixen els teus contactes i, a partir d'aquí pots escollir manualment quins són els contactes als qui els vols ocultar l’última connexió.

Cal tenir en compte que tu tampoc podràs veure l'última connexió de les persones a les quals ocultis la teva última connexió. Com que es tracta d'una actualització molt recent, a poc a poc anirà apareixent a les actualitzacions de WhatsApp fins que, finalment, tothom tindrà l’opció a ocultar l'última connexió als contactes en concret.

Alerta d'una nova estafa per WhatsApp

D'altra banda, l'Oficina de Seguretat de l'Internauta (OSI) ha alertat d'una nova estafa que ha sorgit a través de WhatsApp. Els hackers contacten als usuaris amb l'excusa que els han de facilitar un codi per a la tercera dosi de la vacuna del coronavirus. És important no fer clic en aquest enllaç, ja que sinó et podrien hackejar el mòbil i tenir accés a les teves dades personals.