Surt a la llum el veritable significat de l'emoticona amb la cara de color verd de WhatsApp: tot i que algunes persones asseguren que es tracta d'un pèsol o d'una pilota de tenis animada, no té res a veure.

Els trucs i curiositats de WhatsApp

WhatsApp s'ha convertit en l'aplicació de missatgeria instantània preferida de tothom, ja que és de gran utilitat i molt fàcil de fer servir. Per si no fos poc, té una infinitat de trucs i curiositats que poca gent coneix.

És el cas de les emoticones, que creen molta controvèrsia entre els usuaris. És el cas de la mítica emoticona de la cara de color verd que, tot i que algunes persones asseguren que és un pèsol amb una cara dibuixada, el significat és ben diferent. 

Una pilota de tenis o un pèsol, els significats equivocats de l'emoticona amb la cara de color verd

També hi ha un altre grup de persones que estan convençudes que és una pilota de tenis a la qual li estan donant un cop. No obstant això, totes dues estan equivocades i el significat és molt més simple del que sembla.

Emoticono cara verde / Emojipedia

L'emoticona de la cara de color verd de WhatsApp es diu 'naused face' i representa un rostre malaltís contenint-se el vòmit / Emojipedia

"Un rostre verd malaltís amb ulls preocupats, galtes inflades, com si s'estigués contenint un vòmit"

Segons explica Emojipedia, que és una web especialitzada a revelar els significats de les emoticones, es descriu aquesta cara verda amb nàusees de la següent manera: "Un rostre verd malaltís amb ulls preocupats, galtes inflades, com si s'estigués contenint un vòmit. Pot representar una malaltia física o un disgust general".

Nausted face

Aquesta emoticona, en anglès es coneix popularment com 'Nausted Face', que en català es podria traduir com "cara de nàusees". De fet, aquest nom anglès apareix per descriure l'emoticona de la cara verda a Unicode 9.0 des del 2016.

El truc de WhatsApp per canviar la resolució de les fotos que envies

WhatsApp és una aplicació amb una infinitat de trucs que poca gent coneix i que són de gran utilitat com, per exemple, el de canviar la resolució de les fotos que envies: es pot fer de tres maneres diferents i, en funció de l'opció que escullis, es veuran d'una manera o una altra i gastaran més o menys dades.

Com amagar l'última connexió a contactes en concret

Aquest no és l'únic truc de WhatsApp que s'ha fet viral i, de fet, ha sortit a la llum una nova actualització que, a poc a poc, s'està començant a incorporar als telèfons dels usuaris. Es tracta d'una modificació que permet amagar l'última connexió a tots els contactes que desitgis, seleccionant manualment els que sí i els que no.