Surt a la llum un truc de WhatApp que permet millorar la qualitat de les imatges que envies. Tot i que es tracta d'una funció bastant vella, poca gent la coneix: és molt útil i fàcil.

Noves actualitzacions de WhatsApp

WhatsApp ho està petant amb les seves últimes actualitzacions i ara n'està preparant una de nova per modificar la qualitat tant de les fotos com dels vídeos que vulguis enviar a través de l'aplicació.

No obstant això, WhatsApp ja ofereix una opció per canviar la qualitat dels arxius fotogràfics  que vulguis enviar. Per tant, aquesta nova opció, que es podrà començar a fer servir amb WhatsApp beta d'aquí ven aviat, és una millora de l'antiga funció. 

Qualitat de càrrega dels arxius

Anant a "Configuració" i desplegant la pestanya de "Qualitat de càrrega dels arxius", ja dona l'opció de canviar la qualitat de les imatges. En primer lloc, hi ha l'automàtica. Això significa que quan s'envia l'arxiu, no es canvia per defecte la qualitat de la foto.

Mejora calidad WhatsApp

WhatsApp té un truc molt útil que permet millorar la qualitat de les imatges que vulguis enviar a través d'aquesta aplicació 

WhatsApp té tres opcions per canviar la qualitat de les fotos que vulguis enviar

La segona opció és la de "millora de qualitat" que, com el seu propi nom indica, millora la resolució de les fotos. No obstant això, aquesta opció té un defecte: la imatge ocupa més memòria i això significa que pot tardar més a enviar-se i que, a la vegada, gasta més dades.

Finalment, la tercera opció és la de "estalvia dades", que permet enviar les fotos més ràpidament i sense gastar tant internet, tot i que això suposa que la qualitat serà menor. També és important destacar que aquests canvis de qualitat varien molt en funció de si es fa la foto directament des de l'aplicació que si és una foto de la galeria, ja que en el primer cas, la qualitat canvia considerablement

Amb la nova actualització es podrà millorar també la qualitat dels vídeos

Aquest truc és molt vell, però poques persones el coneixen. Així i tot, l'aplicació WhatsApp està treballant per millorar encara més la configuració de la qualitat de les fotografies i, a més, començar a incorporar aquesta millora de la qualitat als vídeos que s'enviïn. Caldrà espera a saber quan s'actualitzarà aquesta nova funció, que amb tantes anheles esperen els fanàtics del món audiovisual.

Com amagar l'última connexió a contactes en concret

Aquest no és l'únic truc de WhatsApp que s'ha fet viral i, de fet, ha sortit a la llum una nova actualització que, a poc a poc, s'està començant a incorporar als telèfons dels usuaris. Es tracta d'una modificació que permet amagar l'última connexió a tots els contactes que desitgis, seleccionant manualment els que sí i els que no.