Surt a la llum un nou truc de WhatsApp que canviarà la vida als més mandrosos a l'hora d'escriure: es podran transcriure les notes de veu, un fet que ha revolucionat els seus usuaris. 

Nova actualització de WhatsApp per millorar les notes de veu de l'aplicació

Les notes de veu s'han convertit en un element clau a l'hora d'enviar missatges per WhatsApp, ja que són molt útils. Si WhatsApp ja ho va petar amb l'actualització que permet escoltar les notes de veu en tres velocitats diferents, ara s'està preparant per llençar una nova actualització que farà la vida més fàcil als seus usuaris.

WhatsApp començarà a transcriure les notes de veu

Tot i que les notes de veu són de gran utilitat a l'hora de comunicar-se, hi ha vegades que el receptor no les pot escoltar i que la persona que l'envia, o no pot escriure o no li ve de gust fer-ho. Per aquest mateix motiu, WhatsApp començarà a provar una nova actualització que permetrà transcriure les notes de veu.

De moment, només estarà disponible a Apple

Per començar, ho provarà només amb dispositius Apple a través d'una funció opcional, segons avança WaBetaInfo. A més a més, aquesta pàgina web també ha explicat que aquests missatges ajudaran a millorar el reconeixement de veu d'IOS. A més, a més, en aquest portal remarquen que Facebook no tindrà accés al servidor d'aquestes notes de veu.

Móvil Whatsapp / PxFuel

WhatsApp posarà una actualització opcional per Apple que permetrà transcriure les notes de veu i millorar el reconeixement de veu d'IOS / Pxfuel

Quan arribarà a Android? De moment, no hi ha notícies sobre l'actualització en aquests dispositius. No obstant això, existeixen aplicacions que permeten transcriure les notes de veu i que es poden adquirir a través de Google Play.

Com saber si t'estan espiant les converses de WhatsApp

Aquest no ha estat l'únic truc de WhatsApp que ho ha petat en els darrers dies i, de fet, ha sortit a la llum com saber si t'estan espiant les converses de WhatsApp a través del WhatsApp Web. Tot i que és un truc molt vell, són poques les persones que el coneixen i que podrien salvar als més despistats de terceres persones que estiguessin llegint els seus missatges sense el seu consentiment.

Com canviar la qualitat de les fotos de WhatsApp

Un altre truc que d’aquí a poc temps es podrà començar a fer servir és el de la millora de la resolució dels vídeos que es vulguin enviar. WhatsApp ja dona l'opció de canviar la resolució de les imatges, però no dels vídeos, uns fets que esperen amb ànsies els amants del món audiovisual.