Ha sortit a la llum un truc de WhatsApp per saber si algú t'està espiant les teves converses, ja que algunes persones es podrien aprofitar d'un moment de distracció per llegir els teus missatges d'amagat.

El perill de WhatsApp Web i WhatsApp Desktop 

Whatsapp té dues versions per l'ordinador: WhatsApp Web i WhatsApp Desktop. Totes dues són de gran utilitat, però tenen un perill: podrien no ser tan segures com l'aplicació des del mòbil, ja que és més fàcil que aconsegueixin espiar-te les converses.

Això passa perquè l'aplicació és multidispositiu. Això significa que es pot iniciar sessió a quatre dispositius diferents, comptant ordinadors, mòbils i tablets, tant amb connexió a internet com si no, independentment de si el dispositiu està encès o apagat, es poden veure les converses.

Com saber si t'estan espiant les converses i missatges de WhatsApp

Si t'has deixat el compte obert en un dispositiu i no t'has recordat de tancar la sessió, pot ser que algú hagi aprofitat aquesta distracció per espiar les teves converses. Per aquest mateix motiu, WhatsApp té un truc per evitar aquest problema i que tinguis en tot moment el control de l'aplicació.

El pas a pas per saber si t'espien l'aplicació

El pas a pas per saber si estan espiant els teus missatges de WhatsApp és molt senzill. El primer que cal esbrinar és si l'aplicació té actualitzacions pendents a Google Play o AppStore. Tot seguit, cal obrir l'aplicació i dirigir-se als tres punts que apareixen a l'extrem dret de la pantalla. 

Ordenador portátil / Pixabay

WhatsApp té un truc per saber si algú t'està espiant les teves converses i missatges des d'altres dispositius / Pixabay

Explica amb tota mena de detalls com, on i quan s'ha iniciat sessió

Fent clic, s'obre una pestanya on apareix l’opció 'Dispositius vinculats'. Tot seguit, es pot veure l'apartat 'estat del dispositiu' i, just a sota, apareixen totes les sessions iniciades amb tota mena de detalls. S'explica des de quin navegador s'han obert, l'última vegada que s'ha accedit, la data, l’hora exacta i, fins i tot la ubicació on s'ha iniciat la sessió.

D'aquesta manera, si veus algun dispositiu on no recordis haver iniciat la sessió, significa que algú podria estar aprofitant un dels teus moments de distracció per espiar les teves converses. També dona l'opció de tancar la sessió d'aquests dispositius. D'aquesta manera, si algú pretén llegir les converses d'amagat des d'aquestes sessions, ja no ho podrà fer.

El truc de WhatsApp per evitar que les fotos perdin qualitat

Aquest no és l'únic truc de WhatsApp que ho ha petat i, de fet, també ha sortit a la llum un nou truc molt vell, però que poca gent coneix i que permet canviar la resolució de les fotos que vulguis enviar. A més, breument, sortirà una actualització que permetrà canviar també la resolució dels vídeos, uns fets molt esperats pels amants del món audiovisual.