Surt a la llum un truc de WhatsApp per bloquejar els contactes que vulguis sense que ells sospitin de res. Es tracta d'una opció bastant antiga, però que poca gent coneix i que és molt útil.

Els trucs que ningú coneix de WhatsApp

WhatsApp s'ha convertit en l'aplicació de missatgeria instantània preferida de tothom, ja que és de gran utilitat i és completament gratuïta. No obstant això, aquesta aplicació té una gran quantitat de trucs de molta utilitat i que són desconeguts per moltes persones, com és el cas de l'opció de bloquejar contactes sense que l'altra persona se n'adoni.

Com bloquejar un contacte sense que l'altra persona se n'adoni

Amb l'opció "normal" de bloquejar un contacte, l'altra persona se'n pot adonar fàcilment, ja que li deixarà d'aparèixer la teva foto de perfil i altres dades personals. A més a més, en cas que es vulgui posar en contacte amb tu, no ho podrà fer. Per aquest mateix motiu, WhatsApp té un truc per poder bloquejar un contacte i que aquest no ho sàpiga, de tal manera que li seguirà apareixent la teva foto de perfil, l'estat i, fins i tot, et podrà seguir enviant missatges, tot i que tu no els llegiràs.

Whatsapp / Pxhere

WhatsApp té un truc molt útil per bloquejar una persona sense que aquesta se n'adoni / Pxhere

Silenciar un contacte, la manera de 'bloquejar' menys agressiva

El truc és molt senzill: consisteix a silenciar la conversa amb el contacte, una opció disponible tant per xats individuals com pels grups de WhatsApp.  Així doncs, per més missatges que t'enviï la persona, no rebràs les notificacions ni cap alerta de so. WhatsApp ofereix l'opció de silenciar de tres maneres diferents: 8 hores, una setmana o per sempre.

WhatsApp també permet reportar contactes

Es tracta d'una opció menys violenta que el bloqueig i de gran utilitat, ja que no cal descarregar terceres aplicacions per dur-la a terme i es fa en qüestió de segons. WhatsApp també recorda que es poden reportar contactes per tal que els seus servidors revisin si la persona reportada està fent un ús fraudulent de l'aplicació i prendre mesures al respecte.

Com canviar la resolució de les fotos que vulguis enviar per WhatsApp

Aquest no és l'únic truc útil i desconegut per molts usuaris i, de fet, també ha sortit a la llum una opció de gran utilitat que consisteix a canviar la qualitat de les fotos que vulguis enviar. A més a més WhatsApp està preparant una actualització per fer possible aquest canvi de resolució amb els vídeos.

Així pots saber si algú està espiant les teves converses de WhatsApp

WhatsApp també té un truc molt senzill per esbrinar si algú està espiant les teves converses de WhatApp sense que te n'adonis, ja que amb el WhatsApp Web, algú pot aprofitar un moment de distracció per llegir les teves converses. Gràcies a aquest truc, que s'explica en aquest article, podràs saber qui com i quan han iniciat sessió amb el teu compte de WhatsApp.