L'excoodrinador de futbol infantil de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) acumula ja vuit denúncies per abusos sexuals. Després que aquest divendres es conegués la noticia de presumptes tocaments i agressions a diverses jugadores de la Unificació Club de Futbol (UCF) del municipi barceloní i tres arrestos dels Mossos d'Esquadra per fets similars a l'entitat, ara són vuit en total les suposades víctimes que l'han demandat fins a aquest 6 de maig.

Vista parcial del camp de futbol municipal on juga la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua / ALBERT SEGURA, ACN
Vista parcial del camp de futbol municipal on juga la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua / ALBERT SEGURA, ACN

El Jutjat d'Instrucció número 4 de Sabadell ha rebut aquest dissabte a l'excoordinador de futbol infantil de la UCF per sis delictes d'agressions sexuals a menors comesos entre els anys 2021 i 2022, denunciats entre gener d'aquest 2023 i els darrers dies. El magistrat ha decretat una ordre d'allunyament i incomunicació amb les demandants, que també han declarat. Les sis denuncies més que han sorgit ara s'acumularan al procediment obert del jutjat número 3 del municipi barceloní.

Tres detencions i no es descarten més víctimes

A l'abril, la magistrada ja va acordar l'allunyament i la prohibició de comunicar-se amb la víctima, però també la retirada de passaport, la prohibició de sortida del país i la inhabilitació especial per a qualsevol activitat que impliqui contacte amb menors. L'home, de 28 anys, va ser detingut al gener després que una jove denunciés que l'hauria agredit sexualment fa uns deu anys. Llavors va quedar en llibertat. Va ser arrestat una segona vegada el passat 17 d'abril per uns fets del desembre i va tornar a quedar en llibertat. Aquest divendres se'l va arrestar per tercer cop. Els Mossos d'Esquadra mantenen oberta la investigació i no descarten que puguin haver-hi més víctimes.