La Policia Nacional ha tornat a demanar la col·laboració ciutadana a través de les xarxes socials per tal d'obtenir nova informació sobre la Viviana Andrea Vallejo Gutiérrez, que resulta ser una de les fugitives més buscades a Espanya. La dona fa mesos que està en crida i cerca, i malgrat que la llista dels deu delinqüents pròfugs més buscats s'ha escurçat durant l'estiu, amb la detenció de tres membres d'aquesta llista, la Viviana continua desapareguda del mapa. 

La fugitiva era proxeneta i es dedicava al tràfic de dones

Viviana Andrea Vallejo Gutiérrez figura en la llista dels fugitius més buscats d'Espanya arran de diversos delictes comesos relacionats amb el proxenetisme, el tràfic de dones i el tràfic de substàncies estupefaents, principalment cocaïna. La Viviana contactava amb diverses dones estrangeres, a les quals prometia pagar el bitllet d'avió fins a Espanya, així com una feina estable. Tanmateix, quan les dones aterraven a la península, el deute amb la Viviana es doblava i l'única manera de poder retornar-lo era exercint la prostitució. Així, les víctimes d'aquesta proxeneta eren obligades a treballar com a prostitutes pràcticament les 24 hores del dia durant els set dies de la setmana, i no les deixaven sortir del pis on treballaven i vivien. A més d'aquest delicte de tràfic de persones amb fins sexuals, la Viviana també traficava amb cocaïna, substància que la majoria de vegades venia als mateixos clients que freqüentaven els múltiples pisos que la proxeneta posseïa al nord d'Espanya. 

Una dona fàcilment reconeixible

Els agents de la Policia Nacional han difós, de nou, la cara de la fugitiva, i han proporcionat alguns detalls més sobre la seva aparença física. Asseguren que es tracta d'una dona fàcilment reconeixible, principalment, per una piga que té entre el nas i la boca. La Viviana, que té 36 anys i un marcat accent gallec, mesura 1,48 metres, té el cabell ros, una complexió molt prima i els ulls de color verd. En cas de tenir informació sobre el lloc on és, o haver-la vist, la Policia Nacional demana que se'ls contacti a través del telèfon 091 o a través del correu electrònic habilitat per aquests casos, la direcció del qual és losmasbuscados@policia.es.

viviana andrea fugitiva buscada espanya
La fugitiva és reconeixible gràcies a la piga que té entre la boca i el nas. / Foto: Policia Nacional
tuit policia nacional viviana trata personas se busca
La Policia Nacional ha demanat ajuda per trobar la Viviana a través de Twitter.