Els Mossos d'Esquadra investiguen una violació a una dona en un narcopís ocupat del conflictiu barri del Raval de Barcelona. Segons la investigació, l'agressió va passar quan la víctima anava a comprar droga i, va ser quan va entrar al local que va patir la brutal agressió. Els veïns de la zona van sentir els seus crits d'auxili just després dels fets.

Tal com expliquen fonts policials a ElCaso.cat, els fets van passar el 26 de juny, tot i que han transcendit aquesta setmana. L'agressió sexual va tenir lloc en un narcopís situat al carrer Vistalegre número 26, al cor del Raval. No s'ha confirmat que hi hagi cap persona detinguda i hi ha una investigació oberta per esclarir els fets.

La víctima va ser agredida quan anava a comprar droga al narcopís del Raval

La víctima, de la qual no ha transcendit ni l'edat ni la nacionalitat, va anar al local ocupat per comprar droga i va ser llavors quan, presumptament, la van violar. Segons explica Metrópoli Abierta, va començar a cridar després de l'agressió i els veïns ho van sentir. L'endemà, el 27 de juny, va anar a una comissaria de la Guàrdia Urbana de Barcelona per denunciar-ho.

Un pis molt conflictiu al districte de Ciutat Vella

El lloc on han passat els fets és un dels múltiples punts conflictius de Ciutat Vella. El narcopís està ocupat des de fa, aproximadament, tres mesos i, en aquest curt període de temps, com a mínim, han intervingut dues vegades els agents, ja que els avisos de baralles i conflictes per part dels veïns de la zona són constants.

Mossos d'Esquadra / Archivo
Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió sexual en un narcopis ocupat del Raval  / Arxiu

Investiguen una nova agressió sexual a Barcelona: la jove, assaltada mentre tornava a casa

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra també estan investigant una nova agressió sexual a la capital catalana, concretament al carrer Joan d'Àustria del districte de Sant Martí. La víctima estava tornant a casa seva aquest dimecres a les 00:45 quan, presumptament, va ser víctima d'una agressió sexual. Tot i que alguns mitjans asseguren que es tracta d'una violació grupal, fonts policials asseguren a ElCaso.cat que no és una violació múltiple.