Els Mossos d'Esquadra investiguen una nova agressió sexual a Barcelona. Segons han confirmat fonts policials a El Caso, l'agressió sexual s'ha produït la nit d'aquest dimecres, 10 d'agost, cap a les 00:45 hores de la nit, al districte de Sant Martí, concretament als voltants del carrer Joan d'Àustria. La víctima, segons ha transcendit, tornava a casa seva caminant pels carrers del barri quan, presumptament, tres homes van assaltar-la i agredir-la. Tanmateix, les fonts policials no han confirmat que investiguin aquesta agressió sexual com una agressió grupal. Per ara, els agents dels Mossos d'Esquadra esperen a rebre l'informe hospitalari de la víctima, així com la denúncia oficial, per tal d'avançar en la investigació. 

Els Mossos no confirmen que l'agressió sexual fos grupal

Segons ha transcendit, la víctima tornava a casa i, quan es trobava als voltants del carrer Joan d'Àustria, presumptament, tres homes van assaltar-la i agredir-la sexualment. Aquesta informació, que convertiria l'agressió sexual en una agressió sexual grupal, no ha estat confirmada pels Mossos d'Esquadra, tot i que segons el relat de la víctima hauria succeït així. 

La víctima va ser traslladada a un centre hospitalari

La víctima de la presumpta agressió sexual va ser traslladada a un centre hospitalari per a ser atesa i tenir així l'informe mèdic que corrobori l'agressió sexual. 

Els Mossos, pendents que la víctima interposi la denúncia

Els agents dels Mossos d'Esquadra estan pendents, en aquests moments, que la víctima interposi la denúncia contra aquesta presumpta agressió sexual. A la vegada, també estan pendents de rebre l'informe mèdic del centre hospitalari.