El Dennis és un jove de 24 anys que està acusat d'haver agredit sexualment dotze noies menors d'edat a Torredembarra (Tarragonès). A ElCaso.cat hem esbrinat més detalls sobre aquest presumpte violador.

Violador de Torredembarra

El Dennis J. està acusat de diversos delictes: agressions sexuals a noies menors d'edat de Torredembarra, venda, difusió i distribució de material pornogràfic i dos delictes d'amenaces. A dues de les agressions sexuals, l'autor dels fets va gravar les violacions sense que a ell se li veiés el rostre i va amenaçar les víctimes de difondre les imatges si el denunciaven.

Dennis / Facebook

Dennis J. està acusat d'haver violat més de dotze menors d'edat a Torredembarra (Tarragonès) / Facebook

Amenaçava les víctimes amb difondre vídeos de l'agressió

Tot i que algunes de les seves víctimes ja l'havien denunciat anteriorment, no va ser fins que el nòvio d'una d'elles va anar a la Policia Local a explicar els fets que va sortir tot a la llum. Va explicar que Dennis havia violat la seva parella i que l'havia amenaçat de difondre part de l'agressió sexual si no li donava diners i, de fet, la víctima dels fets, es va veure obligada a acceptar el suborn per por que es complissin les amenaces del presumpte violador.

Era monitor de futbol de menors d'edat

El presumpte violador era monitor de futbol a la Unió Esportiva Torredembarra i quan les acusacions van arribar a aquest club esportiu, van decidir expulsar-lo del club, ja que era monitor de nens menors d'edat i recordem que totes les denuncies presentades són per agressions sexuals a noies menors. Per si no fos poc, el germà del Dennis, de 22 anys, tot i estar imputat per encobrir el presumpte violador, ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Dennis / Facebook

Dennis J. està ingressat a la presó de manera provisional i sense fiança per, presumptament, haver violat dotze noies menors d'edat / Facebook

Almenys 12 víctimes d'aquest depredador sexual

Moltes de les seves víctimes van agafar forces i van decidir denunciar-lo i, per aquest mateix motiu el 30 d'abril, mentre estava a casa seva, els Mossos d'Esquadra el van detenir i l'endemà va entrar a la presó de manera provisional i sense fiança. De moment, hi ha dotze denúncies per agressions sexuals, algunes d'elles amb penetració, però pensen que les víctimes podrien ser més, segons informa el Diari de Tarragona.

La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets, que es troba sota secret de sumari, ja que en el moment de les violacions, totes les víctimes eren menors d'edat.