Un veí de Torredembarra (Tarragona) va ingressar a la presó dissabte passat pels delictes d'agressió sexual amb penetració a algunes noies menors; venda, difusió i distribució de material pornogràfic i dos delictes d'amenaces.

Més de set presumptes violacions

Les agressions sexuals s'han comès al llarg de diversos anys i algunes de les víctimes, pel que sembla més de set, eren menors d'edat en el moment dels fets, relata Efe. 

Mossos d'Esquadra / Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra / Mossos d'Esquadra

Segons les mateixes fonts, almenys en dues ocasions el detingut va gravar les agressions sexuals sense que a ell se li veiés el rostre i va amenaçar les víctimes de difondre les imatges si el denunciaven.

En les últimes setmanes s'ha produït un degoteig de denúncies i, encara que no es descarta que es presenti alguna més, el cas es dona pràcticament per tancat.

Detenció de l'acusat

Segons informen els Mossos d'Esquadra, la detenció del presumpte violador, un home de 24 anys d'edat de nacionalitat equatoriana, es va produir aquest passat 30 d'abril i el jutge va ordenar presó comunicada i sense fiança l'endemà.

En la mateixa causa també està investigat un home de 22 anys, familiar directe del detingut, que està en llibertat amb el càrrec d'obstrucció a la justícia.