Tres homes han estat detinguts per una violació en grup en un càmping de Mojácar (Almeria).

Tres detinguts per una violació grupal a Mojácar

Els fets van passar el dijous de la setmana passada a Mojácar (Almeria) i els presumptes violadors són tres homes d'entre 20 i 25 anys que estan sent investigats per una agressió sexual a una noia de 28 anys.

Els fets han passat en un càmping de Mojácar el dijous

Tot va començar en un càmping de Mojácar el dijous de matinada: la víctima va anar a l'hospital La Inmaculada de Huércal Overa per una presumpta violació en grup, segons explica La Comarca Noticias.

No descarten noves detencions

Quan els metges i els policies van veure que la dona tenia indicis d'haver patit una agressió sexual van començar les detencions i la Policia Local i la Guàrdia Civil van arrestar tres dels presumptes autors dels fets. De moment, hi ha tres homes detinguts i no descarten que es facin noves detencions, ja que la víctima va ser agredida sexualment per quatre homes.

Ni els violadors ni la víctima són veïns de Mojácar

Els tres detinguts han passat a disposició judicial de Primera Instància i Instrucció número 3 de Vera. De moment, no han transcendit més dades ni sobre els presumptes violadors ni de la víctima i, segons La Comarca Noticias, no són veïns de Mojácar.

Guardia Civil-viquipèdia

Tres detinguts a Mojácar (Almeria) per una agressió sexual a una dona de 28 anys / Viquipèdia

Una altra violació grupal a Gijón

Desafortunadament, aquesta no ha estat l'única violació en grup en les darreres setmanes i, a Gijón, dues noies també van patir una agressió sexual d'aquestes característiques: la Policia Nacional va detenir quatre homes d'entre 20 i 30 anys per, presumptament, haver violat dues dones de 22 i 23 anys en una pensió a Gijón. 

Quatre homes violen en grup una dona a Gran Canària

A Las Palmas de Gran Canària, fa uns mesos, quatre homes també van violar en grup a una altra dona: la víctima és una jove de 36 anys que estava passejant pel carrer quan la van agredir sexualment. Els policies van aconseguir localitzar els presumptes autors dels fets, que tenen antecedents policials per fets semblants.

Sis detinguts per violar en grup a tres dones per Sant Jordi

A Barcelona, per Sant Jordi, també va tenir lloc una agressió sexual en grup: els Mossos d'Esquadra van detenir sis joves acusats de violar en grup a dues dones majors d'edat i una altra menor al barri de la Trinitat Vella. El cas es troba sota secret de sumari i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets: de moment cinc dels presumptes violadors es troben a presó de manera provisional i preventiva.