El pare de l'any: un home de 42 anys va obligar, presumptament, la seva filla d'11 anys a masturbar-li i fer-li una fel·lació com a condició per comprar-li un videojoc. Els fets van succeir a Torrevella (Alacant), on la Guàrdia Civil va detenir a l'individu acusat d'agredir sexualment la menor aquest divendres. Tot i l'estrambòtic de l'escena, després de passar a disposició judicial aquest dijous, ha quedat en llibertat amb càrrecs i la investigació policial continua oberta. Pel que sembla, l'avís el va donar la mare, que va sortir a fer unes compres i en arribar a casa la nena li va explicar el que suposadament li hauria forçat a realitzar el seu pare.

L'home es trobava tot sol a casa amb la nena, mentre ella jugava un videojoc

Pel que sembla, tot va passar sense la mare a l'habitatge familiar. L'home es trobava sol mentre la dona comprava i la nena estava tranquil·la jugant amb un videojoc. Tanmateix, el problema va arribar quan la plataforma online amb la que s'entretenia va demanar-li que pagués per continuar. Aleshores va acudir al seu pare perquè li realitzés l'ingrés de l'import i pogués continuar amb el seu moment d'esbarjo. Però el pare va posar condicions, segons ha explicat la menor tant a la seva progenitora com a la Guàrdia Civil: va accedir a pagar-li perquè continués jugant a canvi que li fes una fel·lació i el masturbés. Ella va accedir o ell li va forçar, això és el que encara no s'ha esclarit, però va haver-hi una suposada agressió sexual igualment.

Després de fer les accions sexuals, no se sap si el pare va pagar perquè ella, de tan sols 11 anys, continués jugant. No obstant això, la mare va tornar a casa i la nena li va explicar el que havia succeït. La dona, immediatament, va desplaçar-se a la caserna de la Guàrdia Civil per presentar denúncia. Els agents dels equips dona-menor (EMUNE) van entrevistar la menor i van examinar-la. Poc després, el cos policial va detenir l'home de 42 anys per una presumpta agressió sexual. Ara ja en llibertat amb càrrecs, serà citat per anar al jutjat en funcions de guàrdia, on es clarificarà el que va passar. Segons el nou Codi Penal, la condemna podria anar de nou a dotze anys de presó si es proven els fets.