La Policia Local de Crevillent ha comunicat que ha denunciat un individu, després d'enxampar-lo conduint completament nu i borratxo, mentre rebia una fel·lació per part de la copilot. Els fets han succeït aquesta setmana, concretament el passat dilluns 4 de juliol, quan els agents van detectar un vehicle que conduïa fent ziga-zagues i provocant un gran escàndol. En el moment d'aturar-lo, van poder comprovar que el conductor estava completament despullat i que la dona del seu costat, també nua, li estava practicant una fel·lació

Un vehicle ocupat per dues persones conduïa de forma temerària, fent ziga-zagues pels carrers del municipi alacantí de Crevillent, i causant un gran escàndol amb el soroll del clàxon, quan va ser interceptat per la Policia Local. Els agents van començar a seguir el vehicle, segurament pensant que es tractava del típic cas de conducció temerària sota els efectes de l'alcohol, però l'escena que van trobar-se quan finalment van aturar el cotxe va superar tots els supòsits dels agents. Al cotxe hi havia dues persones (els agents, per la foscor i la silueta, pensaven que només n'hi havia una) vivint un apassionat, però molt perillós, moment de passió. 

Els dos conductors del vehicle estaven nus 

Els agents de la Policia Local van ordenar al conductor del cotxe que s'aturés per tal d'inspeccionar les condicions en què efectuava el trajecte, i en aquest moment van començar les sorpreses. A l'interior del vehicle hi havia dues persones, i no una, com els policies havien imaginat en un primer moment, tot i que en el moment d'aturar-los van poder comprovar que la segona persona s'incorporava immediatament, de manera que no l'havien vista perquè havia estat ajupida tota l'estona. La parella estava completament despullada dins el cotxe, i mentre l'home conduïa, rebia una fel·lació per part de la seva copilot i parella. 

El conductor multiplicava per tres el límit d'alcoholèmia

La Policia Local de Crevillent també va observar que el conductor presentava signes compatibles amb els efectes de l'alcohol, i van practicar-li una prova d'alcoholèmia, que va ser la segona sorpresa de la nit. El conductor havia estat circulant amb una taxa d'alcoholèmia tres vegades superior al límit permès, és a dir, 0,75 mil·ligrams d'alcohol per litre de sang. 

Denunciat penalment per dos delictes contra la seguretat viària

La parella va explicar als agents de la Policia Local que tornaven d'haver passat una nit de concerts i de festa, però no tenien justificació respecte al clàxon, ni molt menys pel fet d'anar despullats. Els agents van procedir a immobilitzar el vehicle i a denunciar-ne el conductor. L'home, ara s'enfronta a un judici ràpid per la via penal acusat de dos delictes: un de conducció temerària, i l'altre per triplicar la taxa d'alcoholèmia permesa.