Els Mossos d’Esquadra investiguen un apunyalament que s’ha registrat aquesta matinada davant de la discoteca Waka Sabadell, a Sant Quirze del Vallès, en frontera amb Sabadell, al Vallès. Un menor d’edat, un noi de 17 anys, ha rebut una ganivetada a la zona de la panxa i ha quedat ferit greu.

Segons les primeres informacions policials, el menor ha estat atacat per una o més persones, que li han clavat una ganivetada a la zona de la panxa, deixant-lo ferit greu i havent de ser traslladat greu a l’hospital

Investigació oberta per identificar els agressors

Els Mossos d’Esquadra estan investigant els fets, segons han explicat a ElCaso.cat, per tal d’esbrinar què ha motivat l’agressió i també per identificar i detenir l'autor o els autors de l’agressió. Ara per ara, no consten detinguts.

La policia catalana està fent seguiment de l’estat de salut del ferit, que segueix ingressat greu, a l’espera de poder-lo interrogar per aclarir els fets. Tot i estar greu, no es pateix per la seva vida, si bé les ferides causades en l’apunyalament són de profundes i en zones crítiques.

Investiguen si es tracta d’una baralla o un robatori

A hores d’ara, encara no han explicat si es tracta d’una baralla o d’un intent de robatori davant d’aquesta coneguda discoteca de Sant Quirze. La declaració de la víctima, i la dels testimonis que han trucat al 112, serà important per saber què ha passat, han explicat fonts de la policia catalana.

No és el primer cop que aquest local és notícia per baralles o enfrontaments a l’exterior, alguns cops, amb els responsables de seguretat de la discoteca com a protagonistes.