Almenys deu persones han mort en un tiroteig en un supermercat de Boulder, una ciutat de Colorado, als Estats Units. El vídeo que ha gravat un testimoni mostra el lloc del crim amb els cadàvers a terra mentre se senten els trets.

Tiroteig en un supermercat de Colorado

Els fets han passat aquest dilluns a les 14:30, hora local de Colorado. Per causes que encara s'estan investigant, un home va començar a disparar a diverses persones que en aquell moment es trobaven a l'interior d'un supermercat de la cadena King Soopers a Boulder, una ciutat dels Estats Units.

Ha començat a disparar a tothom

Un testimoni que ha sobreviscut al tiroteig explica que l'home, sense cap motiu, ha entrat al supermercat i ha començat a disparar a tothom. Les persones que en aquell moment es trobaven fent la compra, han intentat fugir, però l'home els ha assassinat.

Els supervivents, immediatament, han avisat als policies, que s'han dirigit fins al lloc dels fets. Eric Talley, de 51 anys, ha estat un dels primers agents a arribar i, quan ha entrat al supermercat, l'home armat l'ha disparat i l'ha matat.

 

Almenys deu persones mortes a Boulder

En total, almenys deu persones han mort en aquest brutal tiroteig. Un dels supervivents ha fet un directe a YouTube al cap de pocs segons de l'atac i ha mostrat com ha quedat l'escena del crim: amb diverses persones mortes a terra. Mentre ho ensenya tot, se sent com segueixen disparant a l'interior del supermercat.

 

El detingut ferit i en roba interior

Finalment, l'han aconseguit detenir i, tal com es pot veure a les imatges, l'home estava ferit, amb la cama ensangonada i en roba interior. Actualment, els agents estan investigant el cas i desconeixen les causes que haurien motivat aquest tiroteig, al qual han mort almenys 10 persones.