Tragèdia a Atlanta: almenys vuit persones han mort aquest dimarts en un tiroteig a tres salons de massatges a Atlanta, als Estats Units.

Vuit persones mortes en un tiroteig a Atlanta

Almenys vuit persones han mort aquest dimarts en atacs a tres salons de massatges asiàtics a la ciutat estatunidenca d'Atlanta i les autoritats han detingut ja al suposat responsable.

El presumpte autor és un home de 21 anys identificat com Robert Aaron Long, que ha estat detingut a uns 250 quilòmetres al sud d'Atlanta, capital de l'estat de Geòrgia.

Robert Aaron Long / Twitter

Robert Aaron Long hauria assassinat vuit persones en un tiroteig a Atlanta, als Estats Units / Twitter

Podrien ser assassinats racistes

Long seria el responsable, segons les autoritats, dels tres atacs, els motius dels quals encara no s'han donat a conèixer, encara que inicialment la policia va tractar el succés com un robatori. No obstant això, alguns mitjans assenyalen que hi ha una motivació racista en els assassinats, ja que sis de les víctimes són dones d'origen asiàtic

Set dones i un home assassinats

El primer tiroteig ha passat poc abans de les 17:00  en un saló conegut com a Young's Asian Massage Parlor, situat al nord d'Atlanta. Quatre persones han estat assassinades en aquest primer atac i una cinquena ha quedat ferida. Els morts són tres dones, dues d'elles asiàtiques, i un home.

Poc després, al voltant de les 17:45, altres quatre persones han estat assassinades en atacs a dos salons situats a la ciutat d'Atlanta efectuats presumptament per Long.
En el primer, Gold Spa, han mort tres dones i, a l'últim, a l'Aromatherapy Spa, una altra dona.

Robert Aaron Long 

Els policies han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. Robert Aaron Long es podria enfrontar a penes de presó per ser el presumpte autor de vuit assassinats a tres tiroteigs diferents.