Els Mossos d'Esquadra investiguen un tiroteig aquest vespre al barri de la Mina, entre Barcelona i Sant Adrià del Besòs. Els fets han passat quan faltaven pocs minuts per les nou del vespre, quan s'han començat a sentir trets en aquest complicat barri de l'àrea metropolitana de Barcelona.

Trets en un nou enfrontament amb armes a la Mina

Agents dels Mossos d'Esquadra, amb patrulles de la comissaria de Sant Martí i també amb efectius d'ordre públic, s'han desplegat a la zona, al carrer de Venus, però quan han arribat el tiroteig s'havia acabat.

 

Un ferit

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, hi ha una persona ferida, però no es tem per la seva vida. Només els avisos d'alguns veïns o les imatges gravades en vídeo podran ajudar als investigadors de la policia catalana a esbrinar què ha passat.

Investigació oberta per un tiroteig a la Mina

S'ha obert una investigació per aclarir els fets. Els agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Sant Martí s'han fet càrrec del cas.

Al lloc dels fets s'han trobat desenes de baines, producte del tiroteig. Segons avança aquest mitjà, el tiroteig ha estat entre dos clans d'ètnia gitana i tot ha començat per una baralla entre joves.

 

Un altre tiroteig al districte per un enfrontament del tràfic de marihuana

No és el primer cop que aquest barri, a cavall entre el districte de Sant Martí de Barcelona, i Sant Adrià de Besòs, s'hi registren trets. El darrer cop els Mossos d'Esquadra ho van relacionar amb un enfrontament per culpa del conreu i tràfic de marihuana. Com en aquella ocasió, en el tiroteig d'avui, quan la policia catalana ha arribat a lloc, ningú ha volgut donar explicacions, un fet que complica les investigacions per aclarir els fets.

Maten d'una ganivetada al coll un home a la Mina

Fa un mes i mig, en aquest mateix barri, es va produir un crim: un jove de 24 anys va matar d'una ganivetada al coll un altre home per un petit deute de diners. L'agressor es va escapar del lloc dels fets i, després, es va entregar als Mossos d'Esquadra, que el van detenir per un presumpte delicte d'homicidi.

Tiroteig mortal a Salamanca

A Salamanca, la setmana passada, també hi va haver un tiroteig i van poder detenir el presumpte autor dels fets, que va matar a trets un home i va deixar ferida de gravetat.

A presó de manera provisional i sense fiança

L'home va ingressar a presó de manera provisional i sense fiança i la Policia Nacional ha obert una investigació per esclarir els fets i, segons les primeres investigacions, va conèixer les seves víctimes en un bar de la ciutat i posteriorment les va assassinar a trets.