Indignació a les xarxes per un taxista que va envestir intencionadament una moto a la travessera de Dalt Barcelona i va fugir. Un vídeo ha delatat l'agressor, que portava el taxi ocupat i que va fer caure aparatosament les dues persones que anaven a la moto.

Un taxi envesteix una moto intencionadament

La tarda d'aquest dijous, un vídeo es viralitzava a les xarxes socials. Es tractava d'una denúncia del col·lectiu Motoristes Barcelona, que mostrava les imatges en què un taxista barrava el pas a una motocicleta, fent caure les dues persones que anaven a sobre a la travessera de Dalt, al districte de Gràcia.

La gravació la va fer una persona que anava al darrere, dins d'un cotxe, i en ella es pot veure com el taxi, que estava ocupat, comença a circular cap a l'esquerra, passant dos carrils, per barrar el pas a la moto.

Els ocupants de la moto, un home i una dona de 68 anys, xoquen contra la finestreta del vehicle, creuat enmig del carrer i ja a sobre dels matolls de la meridiana de la via, i cauen aparatosament.

Barra el pas per fer-la caure a Barcelona

Segons han declarat fonts de Motoristes BCN a ElCaso.cat, la principal hipòtesi és que els dos vehicles feia estona que s'havien picat, fins que al taxista "se li va escapar la situació de les mans" i va creuar el vehicle amb la clara intenció de fer caure els ocupants de la moto.

 

Un cop aconseguit el seu objectiu, va fugar-se, deixant les víctimes a terra. Va ser la resta de conductors de la via els qui van ajudar els accidentats.

Es piquen i acaben a terra

Tot i que des de Motoristes BCN no saben si han interposat una denúncia als Mossos d'Esquadra pels fets, denuncien l'incident i asseguren que està en mans de les autoritats.

També rebutgen aquest tipus de comportaments, que "trenquen la convivència" en uns carrers cada cop més difícils de transitar per les restriccions de mobilitat.

Taxi moto Barcelona  Motoristes BCN

Un taxi envesteix una moto a Barcelona i fuig / Motoristes BCN

No obstant això, deixen clar que "es tracta d'una situació aïllada que no ens trobem cada dia i que no és qüestió de desprestigiar el col·lectiu dels taxistes, que fa una molt bona feina".

Les víctimes, per sort i tot i l'aparatosa caiguda, no van requerir hospitalització i el col·lectiu de taxistes del sindicat Élite Taxi ha confirmat que denunciarà al "conductor temerari", que han aconseguit localitzar entre els companys i informar la Guàrdia Urbana.

Es tracta d'un conductor de 35 anys assalariat, amb llicència llogada i carnet de taxista propi.

Ara els agents es coordinen amb la fiscalia de seguretat viària per qualificar els delictes que es podrien haver donat.

Demanen "que es faci justícia" i sentencien que "un professional no pot actuar així en cap cas".