Els lladres cada cop tenen més artefactes al seu abast per escapar-se després d'un fet delictiu. Les imatges que acompanyen aquesta notícia s'han fet virals i demostren com els delinqüents se les empesquen totes per escapar de la policia i evitar ser detinguts.

Un cotxe dels Mossos persegueix un home en patinet

Aquest cap de setmana un cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra va tenir feina per detenir un lladre a l'Hospitalet de Llobregat que, després d'agredir una de les seves víctimes, va iniciar la seva fugida a bord d'un patinet elèctric.

Per evitar ser enxampat, el presumpte lladre va pujar a la vorera i fins i tot va creuar per un parc ajardinat, tot això, amb un vehicle patrulla dels Mossos darrere seu. Tal com es veu a les imatges el cotxe patrulla també s'enfila al parc per seguir l'escapolit.

També corrent per intentar enxampar el lladre

La part final de la persecució va ser també a peu. Un dels dos agents va saltar del cotxe, quan aquest no va poder seguir, i va perseguir l'home corrents, però tampoc va tenir sort. El lladre, un conegut de la policia, no va poder ser detingut en aquell moment. De totes maneres, segons han explicat fonts policials, està identificat i podrà ser detingut en els pròxims dies.

Mossos Patinet

El jove lladre s'escapa dels Mossos amb patinet / ElCaso.cat

Segons ha explicat la policia, el lladre, amb diversos antecedents, havia donat un cop a una de les seves víctimes i després s'havia escapat per evitar ser detingut. El vídeo s'ha fet viral a Tik Tok després de ser publicat per un usuari d'aquesta xarxa social. El vídeo incorpora també comentaris de les persones que assisteixen a aquesta curiosa persecució.

Dos lladres s’emporten una víctima a sobre el capó del cotxe

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest divendres dos lladres, de nacionalitat algeriana, que havien arrossegat al capó del seu cotxe la víctima d'un robatori a Barcelona.

Divendres a la tarda van intentar robar a dos turistes i un d'ells, el fill, va voler aturar el vehicle amb el qual van fugir i els lladres el van conduir a sobre del cotxe fins que va poder saltar. Eren dos habituals, amb desenes d'antecedents, i van acabar detinguts al mateix districte, a Sant Martí.